Boot utawa ora Boot?, Magic ISO Maker bakal ngerteni

Produsen ISO Magic

Magic ISO Maker minangka aplikasi sing nduweni fungsi akeh nalika nggarap gambar ISO; mangsuli pitakon sing wis dadi topik utama, kita bisa ngomong Aplikasi iki minangka salah siji kanggo sampeyan ngandhani, yen gambar ISO sing wis dipikolehi ing Internet duwe boot boot utawa ora.

Kebutuhan boot boot saiki bakal ana nalika ngirim gambar ISO iki menyang media panyimpenan liyane, sing bisa dadi disk DVD utawa pendrive USB, sawijining kahanan sing wis dianalisis sadurunge lan kanthi pitulung saka aplikasi resmi sing diwenehake dening Microsoft. Nanging Produsen ISO Magic Ora mung bisa ngandhani manawa gambar disk ISO duwe fitur iki ing sektor boot, nanging uga akeh pilihan sing bisa ditangani ing jinis file iki, tanpa prelu decompress file kasebut. Isine.

Nggoleki fitur sing paling apik ing Magic ISO Maker

Sawise kita mbukak Produsen ISO Magic Kita bakal duwe kemungkinan ngupayakake gambar ISO anyar (sing padha karo sing bisa digawe dhewe) utawa uga, nganalisa sing wis didownload saka Internet; Yen kita ngimpor gambar ISO nganggo alat iki, kothak abang bakal menehi informasi yen unsur kasebut Bootable utawa No.

Magic ISO Maker 01

Nanging iku mung salah sawijining ciri sing bisa ditemokake ing Produsen ISO Magic, ana akeh wong liya sing mesthi bakal ngawula marang kita sawayah-wayah. Contone, kanggo gambar ISO iki sing wis diimpor menyang antarmuka alat ing Kita bisa ngatur miturut selera lan kabutuhan; Kanggo iki lan ing antarmuka sing padha, kita bakal nemokake 4 area penting, yaiku:

Magic ISO Maker 02

  • Direktori Utama. Iki minangka area pertama (kothak abang) sing ana ing sisih kiwa ndhuwur, ing ngendi kita bakal nemokake direktori sing paling penting kanggo gambar ISO, sing ana ing prakteke.
  • File lan folder ditampilake. Yen kita ngetik direktori ing jendhela sing kasebut, kabeh isine bakal ditampilake ing wilayah iki (kothak biru); dununge minangka jendela panjelajah file ing sisih tengen ndhuwur lan isine mung kalebu gambar ISO.
  • File Explorer. Ing sisih kiwa ngisor, ana area liyane sing penting lan minat (kothak oranye), ing endi kita bakal duwe panjelajah file klasik, saka ngendi kita bisa milih folder (utawa file sing gampang) kanggo nggabungake karo gambar ISO.
  • Mejo. Yen kita duwe item (folder utawa file) ing desktop sistem operasi, ing jendhela iki kita bakal nemokake kabeh (kothak ijo); bentuk sing padha area sing dununge ing sisih tengen ngisor.

Kabeh wilayah kasebut sing didhaptar minangka bagean saka antarmuka Produsen ISO Magic, sing kanthi ngerti kanthi sampurna, bakal mbantu kita bisa kanthi cara sing luwih prigel kanggo ngatur gambar ISO kasebut. Menyang ndhuwur, kita bakal nemokake toolbar lan ing endi ana indikator cilik sing bakal nuduhake ukuran file sing nggawe gambar ISO iki.

Sesambungan karo windows Produsen ISO Magic

2 windows sing ana ing sisih ndhuwur antarmuka Produsen ISO Magic duweke mung kanggo konten gambar ISO, dene 2 windows sing ana ing sisih ngisor, bisa makili konten komputer pribadi kita; kanthi cara iki, wong bisa milih lan nyeret item saka komputer (saka 2 jendhela ngisor) menyang jendela konten gambar ISO (jendhela sisih tengen ndhuwur).

Penak nggarap aplikasi iki nganggo gambar ISO pancen apik, amarga pangguna ora prelu dekompres manawa gambar kasebut menyang komputer kanggo mengko nggabungake elemen tambahan lan ngowahi bali menyang format asline, amarga kabeh wis rampung saka antarmuka sing padha (obah , nyalin utawa mbusak file) kanthi nyata lan saben kabutuhan.

Informasi luwih lengkap - Apa sampeyan wis krungu babagan Windows 7 USB-DVD Tool?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)