Cara tuku Sedulur

Cara tuku Sedulur

Suwe-suwe, buku elektronik wis dadi cara sing paling umum kanggo maca buku favorit, kayata anyar utawa klasik. Alesan utama yaiku amarga penake sing diwenehake nalika maca lan nalika tuku.

Ing pasar, kita duwe akeh piranti kanggo maca buku elektronik, sing diarani e-reader, nanging pabrikan sing nggawa produk paling apik ing pasar saben taun yaiku Amazon, pelopor ing jagad buku elektronik. Yen sampeyan ora yakin model sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan, banjur bakal nuduhake sampeyan carane tuku Sedulur.

Saiki, kisaran Kindle kalebu papat piranti. Ing kisaran iki, kita ora mikir babagan kisaran Fire, tablet uga saka Amazon sing uga bisa maca buku elektronik, sanajan dudu tujuan utamane, sanajan Kita uga bakal ngomong babagan iki amarga saka fleksibilitas sing ditawakake.

Artikel sing gegandhengan:
5 trik menarik kanggo entuk manfaat paling saka Sedulur

Wis pirang-pirang taun, Amazon musna ngembangake pirang-pirang buku elektronik sing kasedhiya kanggo kita, lan saiki kita bisa nemokake saka model dhasar kayata Kindle 2016 nganti Kindle Oasis, model sing seneng teknologi paling anyar ing jinis piranti iki.

Kindle

New Kindle 2019 kanthi lampu ngarep

El anyar anyar, sing teka ing pasar kanggo ngganti model generasi kaping 2016 8, nggabungake lampu depan sing bisa disetel, soko sing kurang saka generasi sadurunge, lan sing ngidini kita maca ing endi lan kapan pengin tanpa gumantung karo cahya sekitar sing ana ing sekitar kita. Iki dirancang kanggo maca kanthi layar tutul kontras sing dhuwur mirip banget karo kertas cetak lan kaya kabeh model, ora nuduhake bayangan.

Layaré 6 inci, nduwe panyimpenan internal 4 GB, ukuran 160x113x8,7 mm lan bobot 174 gram, saéngga bisa dicekel nganggo tangan siji. Regane 89,99 euro lan uga kasedhiya ing warna putih lan ireng.

Ora ditemokake produk

Kindle (2016) generasi kaping 8

Sedulur 2016 generasi kaping 8

Kindle nawakake a Layar 6-inch tanpa lampu terintegrasi, mula sumber cahya kudu digunakake. Layar, kayata umume piranti kasebut, ora angel dideleng, iku tactile lan ora nuduhake bayangan sanajan ing srengenge. Gumantung saka panggunaan sing digunakake, batere bisa tahan pirang-pirang minggu kanthi siji daya.

Ing model Kindle (2016) kasedhiya warna ireng lan putih mung 69,99 euro, lan minangka piranti paling apik sing bisa ditemokake ing kisaran iki kanggo nyinaoni kaluwihan sing ditawakake buku elektronik, yen sampeyan isih durung yakin bisa dadi cara anyar kanggo nggunakake konten.

Tuku Kindle (2016)

Kindle Paperwhite

Kindle Paperwhite

Kindle Paperwhite minangka e-reader paling tipis lan paling entheng ing Amazon. Kajaba iku, layar sing nawakake resolusi 300 pp lan, kaya kabeh model, ora nggambarake sumber cahya apa wae. Ruang panyimpenan uga wis ditambahi dibandhingake karo generasi sadurunge (8 lan 32 GB) lan kanthi muatan tunggal, kita duwe otonomi pirang-pirang minggu.

Salah sawijining inovasi anyar sing ditawakake dibandhingake karo model sadurunge yaiku resistensi banyu, saengga bisa gunakake kanthi mulus ing bathtub, kolam renang utawa ing pantai amarga proteksi IPX68. Layar nawakake cahya dhewe, cocog kanggo digunakake ing kahanan cahya sekitar.

Rega Kindle Paperwhite kanthi panyimpenan 8 GB kanthi sambungan Wi-Fi yaiku 129,99 euro, nalika versi 32 GB nganti 159,99 euro. Kita uga duwe versi 32 GB kanthi gratis 4G kanthi rega 229,99 euro.

Tuku Kindle Paperwhite

Oasis Sedulur

Oasis Sedulur

El Oasis Sedulur Saiki e-reader Amazon kanthi ukuran layar paling gedhe, khusus 7 inci. Resolusi layar tekan 300 dpi sing nawakake tajem banget lan uga ngidini nuduhake 30% tembung liyane ing kaca sing padha.

Kaya Kindle Paperwhite, banyu tahan banyu amarga proteksi IPX68, layar ora nuduhake refleksi lan duwe cahya dhewe supaya bisa maca kanthi lengkap ing wayah peteng tanpa mripate. Iki model sing nawakake pigura paling cilik kanggo kita, kajaba ing sisih tengen layar, ing endi bingkai sing luwih gedhe ditampilake sing bisa digunakake nganggo tangan siji.

Rega panyimpenan Kindle Oasis 8 GB kanthi sambungan Wi-Fi 249,99 euro, nalika versi 32 GB nganti 279,99 euro. Kita uga duwe versi 32 GB kanthi gratis 4G kanthi rega 339,99 euro.

Comparison of e-nonton Sedulur

Model Sedulur Anyar Kindle Paperwhite Oasis Sedulur
Rega Saka EUR 89.99 Saka EUR 129.99 Saka EUR 249.99
Ukuran layar 6 "tanpa bayangan 6 "tanpa bayangan 7 "tanpa bayangan
Kapasitas 4 GB 8 utawa 32 GB 8 utawa 32 GB
Resolusi 167 ppp 300 ppp 300 ppp
Lampu ngarep 4 LED 5 LED 12 LED
Minggu otonomi Si Si Si
Desain ngarep tanpa wates Ora Ana Si Si
Resistensi banyu IPX8 Ora Ana Si Si
Sensor kanggo pangaturan cahya otomatis Ora Ana Ora Ana Si
Tombol giliran kaca Ora Ana Ora Ana Si
Nyambung wifi Wifi Wifi utawa wifi + panyambungan seluler gratis Wifi utawa wifi + panyambungan seluler gratis
Bobot 174 gram Wifi: 182 gram - wifi + 4G LTE: 191 gram Wifi: 194 gram; wifi + 3G: 194 gram
Dimensi X x 160 113 8.7 mm X x 167 116 8.2 mm 159 x 141 x 3.4 - 8.3 mm

Luwih saka sayuta buku sing digunakake: Kindle Unlimited

Kindle Unlimited

Amazon durung nate nyoba nyoba golek dhuwit kanthi piranti kasebut. Umume, adol produk elektronik kasebut kanthi biaya amarga sing dikarepake yaiku njaga pangguna lan, ing kasus iki, tuku buku langsung ing platform sampeyan.

Kindle Unlimited, nyedhiyakake luwih saka sayuta buku kanggo ijol saben wulan 9,99 euro, buku sing bisa. Kajaba iku, yen kita pangguna Perdana, kita duwe katalog buku sing luwih cilik, nanging gratis gratis liwat Perdana Bacaan.

Kindle Fire kanggo kabeh liyane

Kindle Fire

8 Fire Geni Sedulur

Kulawarga Kindle Fire saiki digawe saka rong model 7-inch lan 8-inch. Iki dirancang kanggo nganggo konten multimedia liwat Amazon Prime Video, layanan video streaming Amazon, sanajan kita uga bisa nggunakake surfing internet, konsultasi karo jaringan sosial lan mesthine kanggo maca buku favorit.

Mupangate cukup adil, dadi kita ora bisa tuku nganggo tablet mewah sing ditawakake Samsung lan Apple. Regane kanggo versi 7 inci yaiku 69,99 euro kanggo versi 8 GB lan 79,99 euro kanggo versi 16 GB. Versi kanthi ukuran layar paling gedhe, model 8 inci, regane 99,99 euro kanggo versi 16 GB lan 119,99 euro kanggo versi 32 GB.

Tuku Kiundle Fire 7-inch Tuku HD Kindle Fire 8-inch

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.