TuLotero ngluncurake aplikasi anyar sing ditunggu-tunggu ing Google Play

logo tulotero

TuLotero wis dadi posisi wiwit lair ing 2014 minangka panyedhiya lotre online utama lan nggambar ing Spanyol, dadi malah perusahaan gedhe pungkasane ganti format digital TuLotero sanajan Lotere Natal sing dianakake meh saben upacara saben taun.

Aplikasi TuLotero anyar wis diluncurake ing Google Play Store kanggo menehi pengalaman lengkap sing bakal ngidini sampeyan ngatur lotre kaya sadurunge. Anyar digawe kanthi cepet amarga desain apik banget, nawakake pengalaman lengkap lan pribadi kanggo ngatur kabeh lotre.

Aplikasi sing diperbaharui sing diarepake pangguna

Aplikasi TuLotero kasedhiya ing Google Play Store kanggo piranti Android, ing endi pungkasane ngganti versi Lite saka TuLotero sing nganti saiki kasedhiya lan kapasitas winates banget. Aplikasi ing versi Lite mung ngidini nyimpen tiket lan ndeleng asil, perlu kanggo ndownload .APK saka situs web TuLotero.

Yen sampeyan duwe iPhone, uga kasedhiya ing App Store.

Saiki, adaptasi karo kabijakan Google sing anyar, TuLotero wis dianyari kanggo nawakake versi lengkap aplikasi sing bisa diunduh kanthi gratis, ora mung saka Google Play Store, nanging uga kasedhiya ing iOS App Store lan Galeri Aplikasi Huawei.

app tulotero ing Android

Nalika diluncurake, Aplikasi TuLotero wis bisa nyelehake menyang Top 6 rangking aplikasi ing dunya lan ing Top 2 hiburan ing Google Play Store, kanthi panrima sing cukup dhuwur dening pangguna sing wis menehi rata-rata 4,8 bintang saka 5 bisa uga saka sistem evaluasi Google, ana sing mbuktekake kinerja apik lan integrasi antarmuka panganggo sing apik sing saiki nawakake TuLotero.

Kanthi cara iki, kanthi integral menyang Google Play Store lan toko aplikasi sing paling populer ing saindenging jagad, sampeyan bakal bisa nampa nganyari terus lan tetep aplikasi ing versi paling anyar, Iki bakal dadi plus keamanan sing penting banget, mula saka Aktualidad Gadget, kita ngajak supaya cepet-cepet ndownload TuLotero saka toko aplikasi favorit sampeyan supaya bisa nggunakake kabeh kemampuan sing ditawakake integrasi sing anyar kanggo pangguna TuLotero.

Keuntungan saka aplikasi TuLotero

Aplikasi kasebut isih kalebu versi integrasi kapabilitas situs web TuLotero nanging integral ing tlapak tangan sampeyan. Mula, saiki sampeyan bakal bisa muter bebarengan saka ponsel lan saka komputer, sing cocog karo sampeyan kapan wae. Minangka tambahan, sampeyan bakal bisa njupuk kauntungan saka kasunyatan manawa aplikasi kasebut gratis, ora ana komisi lan kabar push bakal ngidini sampeyan ngerti asil playune kanthi cepet, Yen sampeyan dadi sugih karo TuLotero, sampeyan bakal ngerti sadurunge wong liya, apa ora nganggep iki kauntungan?

tuku lotre ing ponsel

Nggunakake TuLotero uga bakal ngidini sampeyan nuduhake tiket karo kanca sing wis kadaptar kanthi mung siji klik, kanthi cara sing padha sampeyan ora bakal kelangan tiket sampeyan, Sampeyan ora kudu ndhelikake tiket menang sing larang regane, mula cukup kanggo ngetik TuLotero amarga tiket kasebut digandhengake karo ponsel sampeyan.

Kaya biasane, sampeyan bisa terus tuku karcis, melu klompok lan klub kanthi cepet, nggawe klompok nganti 100 wong kanggo main bareng, mbukak keseimbangan ing klompok kasebut. Kajaba iku, TuLotero aman 100%, wiwit taruhan diproses dening administrasi resmi lotre State lan jaringan Betting, karcis sampeyan padha karo sing dituku ing kertas.

Kanthi cara iki, sampeyan bisa ngisi biaya tiket tanpa komisi lan langsung langsung menyang akun bank, dadi bisa dingerteni anonim, lan langkah keamanan liyane sing kudu ditrapake. Luwih saka 500 Administrasi Lotre Spanyol wis ana gandhengane karo TuLotero lan bakal ngidini sampeyan muter nomer sing disenengi kanthi langganan kanthi otomatis, uga ngatur manajemen Lotere Natal kaya perusahaan gedhe sing wis nindakake.

Dolanan ing TuLotero lan entuk € 1 GRATIS

Yen sampeyan ndhaptar aplikasi TuLotero lan njupuk kesempatan kanggo mlebu «Newsgadget» Ing kothak "Aku duwe kode" saka registrasi ing aplikasi, Sampeyan bakal kanthi otomatis duwe € 1 sing bisa sampeyan gunakake kanggo jinis lotre sing dikarepake amarga bakal ditambah langsung menyang akun sampeyan saka pangguna Aja lali ngetik kode sampeyan lan gunakake kesempatan unik iki kanggo muter kanthi gratis mula ngerti kanthi jero pengalaman karo TuLotero.

app tulotero

Kajaba iku, Kamis sabanjure, 4 Juni 2021 ana Big Friday Super Jackpot anyar kanthi 130 yuta euro kanthi hadiah kaping pisanan. Ing TuLotero, dheweke wis menehi hadiah pertama dina khusus iki ing wulan September taun kepungkur saka salah sawijining 500 administrasi sing ana gandhengane karo TuLotero, khusus Administrasi 29 Valladolid.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.