Tutorial: Cara nggawe macem-macem profil pangguna ing akun Netflix sing padha

Netflix

Minggu kepungkur, layanan streaming video paling populer, Netflix, ngluncurake pilihan anyar supaya bisa nggawe macem-macem profil pangguna saka akun sing padha. Saka Netflix, dheweke ngerti yen pangguna biasane nuduhake akun, ing omah sing padha ing antarane sedulur utawa kanca sing beda. Amarga alasan iki, perusahaan ngluncurake pilihan anyar sing ngidini kita nggawe profil sing beda kanggo njaga informasi pribadi: film utawa seri paling anyar, rekomendasi miturut selera, dhaptar lagu dhewe, lsp; tanpa anggota liyane sing ngganggu kabeh iki.

Profil pangguna ing Netflix Wis kasedhiya ing situs web platform lan Apple TV, uga ing piranti liyane kayata aplikasi Netflix kanggo iPad. Kanggo ngatur saka web, iki minangka langkah-langkah sing kudu sampeyan tindakake:

  • Nalika ngakses kaca Netflix sampeyan kudu ndeleng pesen sing takon sampeyan pengin nggawe profil anyar. Tindakake langkah-langkah kanggo nggawe. Yen pesen iki ora katon, cukup bukak link iki.
  • Kanggo nggawe akun cukup lebokake jeneng banjur pilih salah sawijining gambar sing kasedhiya. Yen Netflix wis diselarasake karo akun Facebook, mula bakal ditampilake gambar profil jaringan sosial.
  • Kanggo ngganti saka siji akun menyang akun liyane, klik utawa klik jeneng pangguna ing pojok tengen ndhuwur banjur pilih akun sing pengin sampeyan ganti.

Profil Netflix

Elinga yen sampeyan bisa netepake kontrol parental ing akun apa wae sing digawe Cukup, klik ing jeneng pangguna lan klik pilihan "profil iki kanggo bocah-bocah ing umur 12 taun."

Informasi liyane - Netflix wiwit nawakake profil pangguna kanggo akun sing padha

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   florhz ngandika

    Halo, aku pengin ngerti carane ngganti profilku ing TV, amarga nalika mlebu menyang salah sawijining televisi, profil kakangku katon, lan aku pengin nggunakake profilku. Kepiye cara ngowahi langsung saka tv?

bool (bener)