Kanthi tutup iki, Ford pengin nyegah truk supaya ora turu ing rodha kasebut

Sektor transportasi dalan minangka salah sawijining perkara paling penting ing negara apa wae, lan yen ora, kita mung kudu mriksa masalah sing ditindakake negara nalika sektor iki mogok. Transportasi sing kudu luwih larang regane tinimbang. Truker nginep pirang-pirang jam ing dalan, pirang-pirang jam nalika ngadhepi bebaya sing beda, yaiku gangguan sing gampang utawa turu.

Ngrayakake ulang taune Ford kaping 60 ing Brasil, pabrikan Amerika wis nggawe topi cerdas kanthi kolaborasi karo GTB, nanging wektu iki, ora khusus kanggo ngetung kegiatan fisik, Nanging, tanggung jawab ngawasi kabeh gerakan sing ditindakake dening sopir sing nganggo, mbedakake gerakan driver biasane nalika ndeleng kaca spion utawa nalika nyuda dashboard kanggo nindakake tugas utawa njupuk obyek .

Supaya bisa mbedakake jinis gerakan sing biasane ditindakake driver, ing njero tutup kita nemu giroskop lan akselerometer. Sensor iki diaktifake nalika gerakan kepala driver ora cocog karo parameter sing disetel. Nalika endhas sopir miring utawa condong maju utawa mundur, tutup diwiwiti ngetokake swara nalika kedher lan lampu ing sisih ngarep madhangi kita supaya bisa tangi.

Tutup iki, dibaptis nganggo jeneng SafeCap, nuduhake kepinterane perusahaan supaya ora mung nambah keamanan truk, nanging uga drivere, bagean sing paling penting. Saiki, kita ora ngerti apa desain iki bakal entuk produksi, nanging nggunakake keuntungan sing ditawakake lan bisa uga ora regane larang banget, bakal dakkandhani yen sawetara wulan, kita bisa bali ngomong babagan topi iki ora mung cocog kanggo truk, nanging uga kanggo wong sing biasane meksa nyopir ing wayah wengi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.