Samsung QLED 4K 2021 TV kanthi diskon 32% (sampeyan ngirit € 276)

Penawaran Black Friday Super menarik. Thanks kanggo teknologi Quantum Dot eksklusif Samsung, TV QLED ngasilake 100% volume warna, nampilake pemandangan sing padhang lan peteng ing tingkat padhang apa wae. Kanthi resolusi 4K UHD, prosesor 4K, Quantum HDR10 +, Motion Xcelerator, OTS Lite lan Alexa terpadu.

Deleng Penawaran ing AMAZON:

https://amzn.to/3FnVjbl


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.