Twitter sumebar ing saindenging jagad lan nyebabake huru-hara

Jaringan sosial kondhang nandhang awan iki pemadaman digital wiwit jam 15:54 sore ing saindenging jagad lan iki temtu ngasilake kasus ing antarane pangguna sing paling aktif. Ing kasus iki, penurunan layanan kena pengaruh ing saindenging jagad lan laporan utama teka saka: Amerika Serikat, Kanada, Spanyol, Argentina, Brasil, Jepang, Portugal, lsp. Manawa kita ngalami penurunan layanan ing daging kita dhewe.

Saiki layanan kasebut wis pulih maneh utawa paling ora ing komputer, bisa digunakake kanthi normal, nanging pentinge jinis jaringan sosial iki tegese kabar kegagalan wis tekan kabeh penjuru planet. Kita ngomong babagan kegagalan utama ing layanan kasebut kanggo sawetara menit kanthi pengaruh gedhe ing level wong sing kena pengaruh.

Iki minangka pesen sing dikirim Twitter menyang para pangguna

Gambar ing ndhuwur nuduhake tiba layanan lan apa sing bisa diwaca pangguna nalika nyoba ngakses jaringan sosial. Mesthi wae jelas karo pesen: "Masalah teknis wis kedadeyan. Matur nuwun wis ngeweruhi. Ayo ayo ndandani lan mengko bakal bali dadi normal" Penyebab masalah kasebut durung dingerteni kanthi resmi, nanging saiki digunakake supaya kabeh bisa digunakake kanthi apik maneh, saiki nalika nulis warta iki kayane bisa digunakake kanthi bener.

Laporan ing Web DownDetector sing teka saka saindenging jagad nuduhake yen musim gugur iku penting. Kita yakin manawa Twitter ngupayakake kabeh supaya bisa normal maneh lan mesthine bisa dingerteni yen kegagalan global minangka angel kanggo dirampungake, nanging Twitter minangka jaringan sosial sing penting lan amarga iki, kita yakin kabeh bakal bali normal maneh.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)