Twitter nundha jutaan akun wiwit pungkasan taun 2017

Twitter

Sawetara minggu kepungkur, Twitter ngumumake manawa dheweke wis nutup 70 yuta akun ing antarane Mei lan Juni. Iki minangka jumlah paling dhuwur, ngluwihi siji yuta akun sing dilereni saben dina. Sanajan irama iki wis suwe digunakake. Amarga wiwit pungkasan taun 2017 jaringan sosial wis nolak jutaan akun ing saindenging jagad.

Nganti saiki, durung ana data tartamtu, nanging jumlah akun kasebut Twitter dilereni pungkasan taun kepungkur. Sing menehi idea babagan gedhene masalah akun palsu ing jaringan sosial.

Sajrone kuartal pungkasan taun lalu, jaringan sosial nundha paling ora 57 yuta akun kabeh ndonya. Iki nomer akeh, lan minangka wiwitan irama tingkat suspensi level tinggi sing ditindakake perusahaan saiki.

Sanajan kita ngerti kepiye tarif wis tambah akeh ing pirang-pirang wulan iki. Amarga saiki Twitter nundha udakara sak yuta akun saben dinaYen sampeyan ndeleng tokoh ing wulan Mei lan Juni, umume bisa nahan sawetara wektu.

ing akun sing ditutup ing Twitter duweke troll, pangguna sing ora aktif, bot lan akun kaya ngono. Reresik kanthi cara gedhe dening jaringan sosial. Sanajan akeh pemegang saham ora seneng, amarga iki tegese pangguna saya suda. Tokoh sing dianggep penting nalika nampilake asil kuartalan.

Kayane kaya ngono Twitter wis ilang 2% akun kanthi pambusakan iki lagi nindakake. Ana prekara sing ora bakal rampung mengko, mula kita bakal bisa ndeleng efek sing ditindakake ing jaringan sosial ing jangka menengah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)