Creative Outlier Air V3, analisis jero

Yen kabeh merek sing wis main swara ing pirang-pirang dekade pungkasan wis mlumpat ing bandwagon headphone True Wireless, ora bisa kurang karo kasus Kreatif tenan sing wis dadi bagéan saka paling meja komputer lan meja saka kanak-kanak lan remaja karo 2.1 paket swara kanggo pengalaman multimedia paling lengkap.

Temokake headphone TWS iki karo kita lan yen pancen regane nimbang regane sing menarik, apa sampeyan bakal kantun analisis kita?

Bahan lan desain: Kurang risiko, luwih percaya diri

Kaya kabeh piranti Creative, loro construction lan desain menehi kita kualitas wikan cukup dhuwur. Kombinasi saka aluminium lan plastik, ya, karo rasa kanggo cahya LED sing paling tradisional kedhaftar saka jinis gadget iki ora biasane nuduhake, nanging sing nyenengake masyarakat enom.

We duwe kothak ing format persegi dowo, karo kurva ageng lan kekandelan owahan. Nduwe sistem ekstraksi sisih sing mesthi ora nggawe kasus sing paling kompak utawa paling entheng ing pasar, sanajan iku menehi kita koyo kekiatan lan solidity.

Yen sampeyan seneng, dheweke ana ing rega paling apik ing Amazon, mung 49,99 euro.
  • Isi kothak:
    • Headphone
    • Kasus pengisian
    • USB-C kanggo kabel USB-A
    • Pads ing telung ukuran
    • Pandhuan Wiwitan Cepet
  • Kringet-bukti thanks kanggo sertifikasi IPX5

Ing tangan liyane, headphone karo dering LED informatif ageng, lagi ing-kuping karo bantalan saka ukuran beda klebu ing cilik, uga cukup cahya. Secara pribadi, headphone ing kuping iki dudu favoritku, nanging kepenak lan panggunaane swara populer.

Karakteristik teknis

Kanggo entuk manfaat saka macem-macem fungsi lan kualitas sing diidini ing babagan headphone nirkabel, Creative Outlier V3 iki duwe teknologi Bluetooth 5.2, iki nambah kompatibilitas karo codec audio sing paling umum, SBC kanggo paling produk lan AAC kanggo produk Apple sing, sing sampeyan ngerti, navigasi kali dhewe.

Kajaba iku, nduweni teknologi Super X-Fi sing bisa nggawe ulang sistem swara virtual saka macem-macem lokasi utawa wilayah. Alternatif sing ngelingake kita akeh Dolby Atmos lan teknologi sing padha. Nanging, iki beda banget karo kasunyatan sing ora duwe codec aptX, sing duwe sedulur cilik, Outlier V2.

Headphone kasebut kalebu sistem driver bioselulosa 6 milimeter, Sanajan Creative durung menehi data babagan toleransi, Hz lan dB sing ditangani Outlier V3 iki, mula kita kudu menehi pitutur marang kowe babagan pengalaman subyektif mung.

Otonomi lan pembatalan gangguan

Babagan otonomi, iki Outlier Air V3 kita janji 10 jam saben daya, 40 jam total puter maneh yen kita njupuk menyang akun telung biaya tambahan saka kasus daya. Temenan data kasebut dijupuk minangka referensi kanthi alternatif pangurang gangguan sing beda-beda. Ing panggunaan tradisional kanthi mode sekitar, kita nemokake udakara 7 jam otonomi saben biaya.

Piranti kasebut ngidini kita entuk manfaat saka pangisi daya nirkabel kanthi standar Qi, sanajan kita uga bisa ngisi daya liwat port USB-C ing ngarep kothak, ing ngendi kita uga duwe pratondho LED sing beda-beda sing dimaksudake kanggo menehi informasi babagan otonomi sing isih ana utawa kahanan pangisian daya.

Liwat aplikasi saka Kreatif sing wis diomongake sadurunge, headphone iki ngidini kita nggunakake rong alternatif pembatalan swara:

  • Mode sekitar: Mode sing ngidini kita nggedhekake swara tartamtu, utamane yen kita ana ing njaba ruangan, kanthi tujuan supaya kita ora "pedhot" kabeh.
  • Pembatalan rame: A total pembatalan saka gangguan kaya sing kita ngerti tradisional.

Kita nemokake mode sekitar cukup, lan mode pembatalan gangguan sing dihukum kanthi pembatalan pasif sing uga ora luar biasa.lan. Kita mandheg krungu swara bola-bali cilik lan ngganggu, cukup, nanging adoh saka ngisolasi awake dhewe karo swara kayata swara, bel lawang utawa lalu lintas.

Telpon lan sinkronisasi karo pamiarso

Outlier Air V3 iki duwe mikropon dual kanggo saben earphone, Iki ngidini kita, pisanan kabeh, bisa digunakake kanthi mandiri, yaiku, ora duwe "headset budak", lan ing sisih liya. padha nambah telpon kita kaya swara kita luwih apik dijupuk. Ing bagean iki dheweke wis nindakake kanthi apik lan telpon dirungokake kanthi banter lan jelas.

Kanggo bagean kasebut, kita duwe kompatibilitas karo Siri lan Asisten Google, Ora masalah njupuk pesenan kita. Kanthi cara iki, lan nganggep manawa headphone kasebut pancen mandiri, kita uga bisa sesambungan karo asisten swara sing kasebut ing ndhuwur mung nggunakake salah sawijining headphone.

Kajaba iku, Wis seri kontrol tutul customizable liwat aplikasi Creative dhewe kang, sing wis katon, wis peran nyedhaki anjog.

Pendapat editor

Kanthi cara iki, kita nemokake dhewe kaya sing kita deleng nganggo headphone sanajan ora ana codec aptX Dheweke nawakake volume dhuwur sing apik, kanthi kajelasan ing nada tengah lan bass sing, sanajan cukup kuat, ora dadi invasif, sing kudu disyukuri ing headphone paling "komersial" sing katon akhir-akhir iki.

Kanthi cara sing padha, kita duwe otonomi sajrone apa sing dikarepake. Sanajan kita ora nemokake desain utawa kasus pangisian daya sing atraktif, lan kita nemokake pembatalan swara sing, sanajan ana, ora nggawe bedane sing katon banget. dibandhingake karo alternatif liyane saka rega padha.

Headphone iki duwe rega biasanipun 49,99 euro, malah karo diskon 10% ing Amazon liwat kupon paling anyar. Temtu alternatif sing menarik banget babagan regane dhuwit, utamane nimbang linuwih sing Creative menehi kita minangka merek.

Outlier Air V3
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
49,99
  • 80%

  • Outlier Air V3
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 65%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 80%
  • Persiyapan
    Penerbit: 80%
  • Mikropon
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 75%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Keuntungan lan kontra

Pros

  • Swara
  • Otonomi
  • Rega

Contra

  • desain ora atraktif
  • Tanpa aptX

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.