Uhans H5000, batere gedhe lan RAM 3GB kanthi rega murah [REVIEW]

Telung Wicaksana saka Timur wis teka, lan hadiah sing luwih apik tinimbang piranti seluler. Ing jaman aplikasi sing saiki ditemokake, ana rong prekara dhasar sing ora bisa ditinggalake ing piranti sing mbukak sistem operasi kayata Android, RAM lan batere. Wong-wong lanang saka Uhans ngerti uga, mula dheweke wis cukup menehi utang piranti liyane sing paling apik, ing Uhans H5000, u Kita bakal ndeleng kanthi jero lan uga, kita menehi video supaya sampeyan bisa ndeleng kepiye Uhans H5000 mbela awake dhewe.

Kita bakal nganalisa kanthi teliti piranti iki saka merek Tionghoa sing wis dites sadurunge lan nawakake produk murah sing bisa ditemokake nganti telephony seluler. Kanthi lumaku wektu, dheweke saiki lagi adeg ing pasar lan ngluncurake piranti pelarut, sing luwih menarik lan narik kawigaten, sing nambah rega murah, nggawe pembeli rumangsa saya kepincut karo merek sing wis ana ing Spanyol. .

Desain tanpa pamer

Sobriety lan tanpa pura-pura ora apa, sepisan maneh Uhans komitmen karo desain sederhana sing migunani lan fungsional sekaligus, sing ora pura-pura paling ayu ing pasar nanging ora duwe siji titik negatif . Kita bakal ngobrol dhisik babagan bahan kasebut, temenan kita wis rampung ing polikarbonat, kanthi ngelmu kebatinan 'sing niru logam kanthi sampurna lan kayane cukup tahan sawise tes panggunaan, nanging isih plastik. Punggung, digawe saka polikarbonat sing atos, duwe lengkungan ing sisih mburi sing mbantu kita nangkep piranti kanthi luwih apik, ora nyimpen sidik jari siji lan katon apik banget ing tangan.

Kita bakal ngomong babagan dimensi, lan iku lengkungan mburi iki minangka kunci yen kita njupuk piranti manawa kekandelane cukup signifikan. Kekandelan sing pancen ana nalar yen njupuk batere gedhe sing didhelikake hulk iki. Sederhana nganti maksimal, sisih ngisor duwe bolongan kanggo speaker lan ing sisih tengen kita bakal nemokake mung telung tombol, tombol volume lan tombol "daya". Ing sisih ngarep, kita nyoroti manawa kita ora bakal duwe tombol tutul, soko sing wis biasa Uhans, nanging wektu iki milih tombol ing layar.

Cathetan "aneh" liyane yaiku dheweke wis mutusake lebokake sambungan microUSB ing sisih ndhuwurBebarengan karo koneksi Jack 3,5mm, Uhans ora bakal gampang tanpa jack headphone lan sing dihargai, utamane ing piranti sing jelas fokus ing konten multimedia.

Perangkat keras sing ndadekake kita rasa manis nanging misuwur

Kita kudu luwih dhisik golek poin positif, sing pertama sing nggegirisi kita ing piranti limang inci gedhe iki, kanthi panel IPS lan Gorilla Glass, yaiku ora ana liyane RAM 3GB lan sawetara kaget ROM 32GB, sing njamin kekuwatan lan panyimpenan kanggo sawetara wektu. Ya, kita kaget banget, lan sawetara piranti entry-level (yen ora ana) duwe ciri teknis kasebut ing bagean kasebut.

Tanpa protruding, kita duwe panel layar, a HD 720p tanpa luwih, Kapadhetan piksel 249pp, kanthi padhang standar. Kita bakal duwe kamera mburi 8MP kanthi sensor IMX219 sing menehi apa sing bisa diarepake saka piranti kanthi ciri khas kasebut, bakal ngatasi masalah lan mung cathetan ing HD. Kosok baline, kamera ngarep duwe 5MP lan uga ora dingerteni, kamera kasebut mesthi dadi titik sing ringkih, lan kita ngomong babagan piranti level entri sing ora arep nguntungake babagan fotografi.

Kita menyang prosesor, MediaTek kotak-inti, sing njamin otonomi sing gedhe, nanging bebarengan karo kekuwatan. RAM sing gedhe banget bakal ngidini kita mbukak kabeh aplikasi klasik tanpa goyang, nanging prosesor ora ngidini kita entuk kinerja sing paling apik saka Google Play Store. Minangka piranti kanggo mbela awake dhewe ing kabeh wilayah, nanging tanpa gumunggung, miturut regane, tanpa mangu-mangu. Kanggo GPU, kita duwe Mali T720 Kab Low-end, mung kanggo game sing paling umum nanging ora cocog kanggo liyane kayata Asphalt.

Babagan panyambungan, kudu dielingake yen kita temokake Sambungan 4G ing band Spanyol, kabukten karo jangkoan Movistar sing digunakake terus-terusan, lan mbela awake dhewe kanthi apik, nganti kita bisa nonton pertandingan bal-balan langsung liwat Movistar +. Ora duwe NFC, amarga ana sebab sing jelas, nanging kita bakal duwe teknologi Bluetooth 4.0. Pungkasane, kudu dielingake, kayata kabeh model Uhans sambungan dobel kanggo kertu microSIM.

Kekuwatan Uhans H5000

Kita kudu nyorot batere, 4.500 mAh sing bakal menehi kita panggunaan paling ora rong dina Yen kita ora nuntut konten multimedia, ya, batere gedhe, butuh wektu kanggo mbukak. Saliyane, kita duwe RAM ora kurang saka 3GB, sing ngidini kita mbukak akeh aplikasi tanpa wedi, surfing kanthi lancar lan nggunakake multimedia tanpa mandheg.

Pungkasane, kita seneng karo kasunyatane yen ana piranti input duwe memori 32GB, apa sing bakal nylametake awake dhewe dhisik kudu entuk kertu microSD.

Panemu, rega, lan endi sing arep dituku

Mesthi minangka model entri sing paling apik ing pirang-pirang wilayah, sejatine Meizu bisa gelut sithik, nanging ora kakehan, luwih-luwih yen sampeyan golek stabilitas lan batere. Wis Android 6.0 resik banget, ana sing kudu disyukuri, lan Mung rega sing udakara € 100-120, sampeyan bisa entuk piranti sing meh ora nguciwani. Mula, yen sing sampeyan goleki minangka piranti input kanggo wong sing ora nuntut utawa lagi wae miwiti, mula nyaranake. Kasunyatane, aku dadi salah sawijining piranti paling apik sing wis dites saka Uhans.

Kita nyoroti manawa kothak kasebut kalebu kaca tempered protèktif uga case silikon transparan, kaya meh ing Uhans.

  • Deleng kaca resmi ing LINK iki
  • Sampeyan bisa entuk rega paling apik ing babagan iki LINK
  • Dheweke duwe hadiah mingguan ing kaca Facebook Kene

Uhan H5000
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
100 a 120
  • 80%

  • Uhan H5000
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 70%
  • Layar
    Penerbit: 65%
  • Kinerja
    Penerbit: 85%
  • Kamera
    Penerbit: 65%
  • Otonomi
    Penerbit: 95%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%

Pros

  • Bahan lan desain
  • 3GB RAM
  • ROM 32GB

Contra

  • Tanpa maca driji
  • Kandel

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

10 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   lucas ngandika

    Matur nuwun! Aku wis tuku!

  2.   Mangan ngandika

    Alternatif sing apik kanggo ngganti ponsel sampeyan yen wis lawas. Rega sing apik lan ora bisa digunakake kanthi murah!

  3.   dalmir ngandika

    Ponsel iki nggawe aku kepincut. Bahan sing regane akeh banget. Apik banget

    1.    Manuel Leal ngandika

      Ponsel iki dadi pilihan paling apik ing pasar saiki kanthi rasio rega kualitas kasebut. Kayane apik banget.

  4.   Patrick ngandika

    Aku seneng mobile iki. ora apa-apa. pilihan banget.

  5.   carlos ngandika

    Aku kudu ngomong manawa batere iki apik banget. Iki disenengi amarga perusahaan liyane ora nambah detail kasebut lan ora kepiye regane luar biasa….

  6.   paul ryan ngandika

    Kanca-kanca sejatine, ponsel iki kaget karo rega lan ciri-cirine ... aku pengin nyoba

  7.   manuel ngandika

    Aku wis ndeleng akeh komentar positif saka sel iki. sejatine cel sing apik banget. sapa sing tuku ora bakal Getun yen wis rampung

    1.    Manuel Paez ngandika

      telpon sing apik banget aku wis suwe yen ora ndeleng ponsel sing apik lan murah, aku kesengsem karo batere sing apik banget

      1.    Armando Rios ngandika

        kanca piye kabare ?? Salam saka Venezuela, kepiye carane bisa tuku? Aku seneng mobile iki