Snake bali lan njupuk dicokot saka kamera AR Facebook sing anyar

Mesthine sing paling veteran ing papan kasebut ngelingi game Nokia sing khas, kanthi ula kasebut. Dina iki hippest 3310 perusahaan uga nambah game iki kanggo wong-wong sing pengin ngelingi lan saiki Snake bali kanthi corak lan nyokot kamera AR Facebook sing anyar, nggawe game klasik sing populer. generasi anyar kanthi Snake Mask lan Snake Real World.

Sejatine yaiku game kasunyatan sing ditambah saya populer ing para pangguna lan kita ora ragu manawa ing wektu sing ora suwe bakal dadi luwih populer. Ing kasus iki, generasi anyar Snake ora duwe kakehan futuristik, dheweke mung pengin sampeyan seneng-seneng lan seneng-seneng karo game klasik nanging apik lan dianyari iki.

Reality Augmented sing diwenehake dening HMD Global, Omah Telpon Nokia, ngidini kita nambahake filter kanthi dadi karakter ngunyah apel utawa muter Snake ing tembok kanthi teknologi AR anyar.

Perayaan kanthi gaya

Ing kasus iki, kanggo ngrayakake peluncuran klasik sing dianyari iki saka Nokia, ing pelawak lan YouTuber Matt Keck, wong sing misuwur amarga viral hit "Aku Ula", wis nyoba fitur-fitur anyar kanthi nggawe video kanthi corak anyar sing nyenengake sing bakal nggawe sampeyan mesem.

Apa sampeyan yakin pengin nyoba game anyar iki kanthi bener? Ya, Nokia nggawe gampang kanggo sampeyan lan sampeyan mung kudu ngakses liwat link iki: Uji Masker Ula: https://rebrand.ly/SnakeMask yTest Snake Real World: https://rebrand.ly/SnakeRealWorld

Seneng!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.