Ulasan kaping pisanan saka God of War positif banget

God of War minangka salah sawijining game PS4 sing paling diantisipasi taun iki. Ing sawetara minggu kepungkur, informasi babagan game kasebut wis diwujudake sing ngasilake akeh pangarepan. Sanajan wis dadi kritik profesional ing game kasebut, sing pertama teka, sing ngasilake sensasi nyata ing jaringan sosial. ¿Sebabipun Ngandika review paling positif karo dolanan

Kasunyatane, kita bisa ngerti manawa ing pirang-pirang kasus skor cedhak karo skor maksimal. Dadi kritikus lan pers khusus duwe positif babagan God of War. Iki nyebabake revolusi gedhe ing jaringan. Mangkono nambah pangarepan babagan judhul.

Pers nasional lan internasional padha setuju babagan God of War. Skor beda-beda, nanging para kritikus jelas manawa iki game kualitas lan umume entuk skor sing apik. Dadi perasaan iku positif banget.

Gusti Allah saka Perang

Ing kasunyatan, God of War wis diselehake minangka game paling apik ing taun iki. Dadi, para pangguna PS4 ngenteni diluncurake game kasebut kanggo ndeleng apa sing dicritakake pers kasebut bener. Sanajan wis ana media sing nduweni kualifikasi dadi karya agung.

Skor umume antara 9 lan 10. Saiki, ora ana kritikus sing nyuda skor 9. Dadi kabeh wong pancen wareg karo game kasebut. Conto sing apik yaiku media kayata IGN, Plygon utawa Destructoid, sing menehi 10. Uga media nasional kayata Hobby Consolas positif banget, ing kasus iki kanthi skor 9,6.

Sanajan umume skor pers ing Spanyol luwih sithik. God of War mesthi janji akeh. Untunge, ngenteni wis cendhak banget. Amarga game kasebut bakal dirilis kanggo PS4 tanggal 20 April. Dadi sampeyan mung kudu ngenteni seminggu.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.