Unboxing Parrot Zik 2.0 sing luar biasa dening Starck

Parrot

Kita nemokake kothak Parrot Zik 2.0, helm berkualitas tinggi sing ora nggumunake, wiwit saiki kita nggawa dheweke metu saka kothak nganti kita nyoba.

Parrot bubar dikenal amarga kerjane apik banget ing desain lan pemasaran drone sipil, piranti remot sing nyenengake para bocah enom lan tuwa, nanging kita ora kudu lali yen ing sawijining dina dheweke misuwur amarga nggawe tim «tangan bebas» lan audio.

Helm kasebut nggambarake pengalaman sing dipikolehi sajrone pirang-pirang taun, nuduhake kualitas tanpa njupuk metu saka kothak, banjur sampeyan bisa mriksa desain lan fungsine dhewe.

Fitur

Parrot

Kaya sing wis sampeyan deleng ing video kasebut, helm iki dikemas kanthi fungsi sing ndadekake unik amarga istimewa, aku pengin mriksa kabeh kanthi jero kanggo wong-wong sing durung nate ndeleng video utawa sing pengin luwih jero. mula ing kene aku arep budhal:

  • Panel kontrol tutul

Ing earphone nengen kita duwe lumahing kapasitif ukuran gedhe sing ngidini kita nggawe gerakan sing alus, liwat helm kasebut, ngirim pesen menyang piranti (pemancar audio), kayata:

  1. Tutul bagean tengah kanggo ngaso / muter audio.
  2. Geser maju menyang lagu sabanjure / bali menyang lagu sadurunge.
  3. Jari terus driji nutul sisih tengah headset kanggo njaluk asisten virtual (Siri ing iOS, Google Now, Samsung Voice, utawa apa wae sing wis sampeyan tugasake ing Andoid)
  4. Yen ditelpon sampeyan, kanthi tutul sampeyan bakal nelpon, yen terus 2 detik telpon ditolak.
  5. Kanggo ngontrol volume, geser driji munggah (kanggo nambah) utawa mudhun (nyuda).
  • Deteksi endhas

Parrot Zik 2.0 duwe sensor sing beda kanggo mbantu helm ngerti manawa ana ing sirahmu utawa yen sampeyan wis nyopot, kanthi cara iki yen ana wong sing ngomong karo sampeyan utawa sampeyan pengin nggawe apa-apa lan sampeyan kudu njupuk, sampeyan mung kudu nyelehake ing gulu utawa njupuk supaya musik mandheg duwe, yen wis diuripake maneh, musik bakal kanthi otomatis muter saka papane mandheg.

  • Pembatalan swara aktif (dipatenake dening parrot)

Parrot

Nem saka wolung mikropon internal ngaturake upaya kanggo nyekel swara eksternal sing bisa ngganggu pengalaman swara sampeyan, ngasilake gelombang swara ing kuping sampeyan supaya sampeyan ora ngerti yen kedadeyan kasebut, kanthi ngrungokake musik favorit utawa swara telpon tanpa lingkungan ngganggu kegiyatan sampeyan, isolasi sing apik banget kanggo aku dhewe ngucapake matur nuwun marang Parrot.

  • Mode dalan

Siji mode ing fungsi «pembatalan swara aktif» sing uga dipatenake dening Parrot yaiku «Mode Jalan», kanthi mode iki kita bisa nikmati pambatalan swara aktif sanajan ing dalan, sistem cerdas ngurus ngenali swara penting kanggo pangguna, kayata swarane wong sing cedhak lan kanggo nggedhekake lan / utawa ngasilake kanthi bener supaya sampeyan, nalika nganggo headphone lan ngrungokake musik, bisa ngrungokake wong liya kanthi sampurna.

  • Spasialisasi

Parrot Zik 2.0 duwe katrampilan adaptasi audio miturut pola sing kasedhiya ing aplikasi resmi, bisa milih lokasi sumber audio lan niru swarane aula konser gedhe, bocah jazz, aula normal lan uga ruang bisu.

  • Telephony HD

Kepiye cara liya, Parrot Zik 2.0 minangka sistem tanpa tangan lengkap ing generasi paling anyar, proses sing ditindakake wiwit telpon ditampa pancen luar biasa; Kita wiwit nampa telpon, ing wektu iki, supaya kita ora kudu njupuk smartphone saka kanthong, helm maca dhaptar kontak lan ngenali sapa sing nelpon sampeyan banjur maca jeneng wong kasebut kanthi lantang lan jelas kanggo sampeyan Sampeyan bisa mutusake arep njupuk utawa ora.

Nanging ora rampung ing kene, umpamane sampeyan njupuk, papat saka wolung mikropon nggunakake kabeh upaya kanggo telpon iki, sekaligus nyegat swara sampeyan lan swara sing bisa ngganggu telpon, kanthi cara iki entuk rong prekara, sing pertama swara sampeyan cetha lan alami lan sing nomer loro yaiku swara eksternal ora bakal mengaruhi telpon, mula uga sampeyan dhewe, sampeyan lan kanca komunikasi. Kaya-kaya kabeh iki ora cukup, sensor sensor konduksi balung bisa uga duwe sensor kanggo ndeteksi geterane rahang nalika ngomong, sampeyan bakal kepengin ngapa, amarga gampang banget, amarga Parrot Zik 2.0 bisa nyegat frekuensi ngisor swara sampeyan, ngirim swara alami lan kualitas sanajan angin banget.

Kanthi kabeh iki, sampeyan bakal rumangsa yen wong sing diajak ana ing jejere sampeyan.

  • Kinerja tanpa cacat tanpa kabel

Parrot Zik 2.0 kompatibel karo kabeh merek telpon sing kasedhiya, duwe label NFC ing earbud kiwa kanggo nggampangake pasangan lan sambungan Bluetooth 3.0 kanggo transmisi audio nirkabel, kanthi cara iki bisa ngrasakake musik tanpa dasi. Sampeyan ora duwe Bluetooth? Aja kuwatir, dheweke duwe konektor jack 3mm (telung cagak), sing paling standar kanggo audio kanggo njamin kompatibilitas sing ora ana tandhingane.

  • Otonomi

Parrot Zik 2.0 duwe 3 macem-macem mode sing bakal njamin otonomi sing cukup kanggo kahanan, apa sampeyan mlaku-mlaku utawa pesawat mabur jarak adoh:

  1. Mode normal: munggah 6 horas Muter maneh audio Bluetooth kanthi ANC (pembatalan swara aktif) lan spatialisasi aktif.
  2. Mode "Eco": munggah 7 horas puter maneh audio liwat input jack kanthi ANC lan spatialisasi diaktifake.
  3. Mode pesawat: munggah 18 horas puter maneh audio liwat jack input kanthi ANC aktif.

kesimpulan

Parrot

Saliyane kabeh fungsi kasebut, aplikasi sing kasedhiya ing AppStore lan ing Google Play sing bisa dikonfigurasi miturut kekarepan lan aktivasi / nonaktifake miturut kabutuhan, kita bakal nemoni kewan nyata ing babagan reproduksi audio, ngliwati ndhuwur helm merek Beats lan ana ing puncak paling hebat kayata Bose lan liya-liyane, tanpa mangu-mangu ing kertas, dheweke janji akeh, saiki kita mung kudu ndeleng kepiye tumindak ing urip nyata, sing bakal enggal-enggal nggawa sampeyan analisis video ing blog iki lan aku bakal nerbitake link ing artikel iki, tetep minggu ngarep!

Kanggo sing ora pengin ngenteni, Parrot Zik 2.0 wis didol kanthi warna: ireng, putih, mocha, biru, oranye lan kuning. Kanggo entuk, sampeyan mung kudu menyang toko online Parrot resmi, sing kasedhiya kanthi rega € 349.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)