Mbusak kothak lan mriksa Chromecast 2, pamuter multimedia Google

Chromecast-1

Kabeh wis nyambung saiki, lan televisi bisa uga kurang. Kasunyatane yaiku nggunakake konten sing kurang lan kurang saka jaringan tradisional sing ditawakake, luwih akeh menyang YouTube kanggo video pribadi, menyang Spotify utawa Apple Music nalika pengin ngrungokake musik lan aplikasi video-on-demand kayata Netflix utawa Yomvi yen pengin. Yaiku ndeleng seri favorit. Nanging, kabeh iki gampang saka piranti seluler, nanging sing dikarepake yaiku ndeleng ing TV. Sing dadi tujuane Chromecast, piranti Google kanggo streaming konten multimedia menyang televisi tanpa komplikasi, gampang banget.


Kita kudu mbedakake, Chromecast ana ing tengah-tengah media player sederhana lan pusat media sing gegandhengan jaringan sejati. Piranti iki dudu otonomOra bakal gumantung kabeh, ora mung ing piranti sing menehi "koordinat" puter maneh, nanging pangembangan aplikasi digawe miturut kabutuhan Chromecas. Kita eling yen kalebu prosesor dhewe, nanging mesin asli yaiku aplikasi, tanpa aplikasi kasebut, Chromecast ora bisa nindakake apa-apa, ora duwe otonomi, nginstal aplikasi iku tugas sing mokal.

Video unboxing, maneh lan nyoba piranti (nganggo iOS)

Apa asil dandan saka Chromecast asli?

Chromecast-9

Desain kasebut beda banget antarane edisi sadurunge Chromecast lan Chromecast 2 iki. Ing edhisi asli, kasebut minangka tongkat sing sederhana, nanging ora suwe, wong-wong saka Google nyadari ana masalah, sawetara televisi utawa pusat multimedia duwe masalah kanggo kalebu piranti sawise HDMI, apa maneh televisi sing duwe HDMI ing sisih mburi, langsung ngilangi kamungkinan gluing TV ing tembok. Mula padha mutusake ngluncurake Chromecast magnet anyar iki, kanthi bentuk bola lan kabel HDMI datar sing cukup ngerteni HDMI kanggo menehi kita kemungkinan anyar babagan penempatan.

Ing bagean teknis kita duwe piranti prosesor sing luwih kuat tinimbang generasi sadurunge, diiringi dual band ac WiFi. Nanging, konten sing ngluwihi resolusi 1080p (Full HD) bakal terus ora kompatibel karo Chromecast 2, ana sing ora ngagetne kita kanthi piranti mung € 39.

Luwih migunani banget ing Android tinimbang ing iOS

Chromecast-3

Ing Android kompatibilitas meh mutlak, uga meh kabeh kompatibel karo Android amarga akeh pangembang alternatif sing ana ing mburine. Aplikasi Google Cast ing Google Play Store minangka aplikasi sing bakal ngidini kita ngonfigurasi luwih dhisik ing Chromecast 2Sawise dikonfigurasi, aplikasi bakal ngidini kita kaca (kaca layar piranti ing TV). Mung kanthi kemungkinan iki, kita wis nggawe kabeh aplikasi kompatibel. Wangsulane gampang, yen aplikasi ora diadaptasi karo Chromecast utawa ora kalebu tombol kanggo ngirim konten, kita mung kaca kanthi piranti ing TV lan bisa ndeleng konten kanthi cara sing paling ketat.

Nalika ngomong babagan iOS samubarang dadi rumit. Kanggo miwiti, mokal kanggo kaca, iku fungsi sing diwatesi banget kanggo AirPlay. Kasunyatane yaiku yen Chromecast kompatibel karo fungsi AirPlay, mula bakal dadi aksesoris definitif kanggo iOS, nanging ora. Kita nemokake layanan sing dikarepake kayata Yomvi (Movistar +) sing ora ngidini konten streaming menyang Chromecast, sanajan sing paling populer kayata Spotify, YouTube lan Netflix. Iki minangka titik negatif, njupuk kauntungan saka fitur AirPlay mesthi luwih jelas, nanging ana alternatif kayata Wiseplay lan Momocast babagan iOS.

Kesimpulan sawise digunakake

chromecast-2

Chromecast 2 Google duwe watesan, kanggo iOS luwih saka Android, nanging umume padha. Kita kudu jelas babagan prioritas lan niat. Aplikasi sing paling populer bakal ngidini kita ngirim konten kanthi gampang menyang Chromecast 2, nanging, bakal ana wong liya sing ngalangi kemungkinan iki, luwih-luwih nalika ngomong babagan iOS, sing ora bisa nggawe kaca ing ndhuwur. Kita bakal nemokake alternatif ing pasar, pusat multimedia cilik karo Android sing bakal ngidini kita luwih akeh kayata peralatan Rikomagic, nanging kesederhanaan Chromecas 2 bisa uga dadi sebab sing kuat, sebabe umume wong duwe, amarga praktis Plug - & - Play lan ora butuh hardware tambahan, sing paling adoh yaiku piranti seluler kita.

Timbang prioritas sampeyan, sinaoni babagan kompatibilitas, nanging ora ana sing menehi papat pathetas, Chromecast 2 minangka piranti sing regane maksimal € 39, lan nawakake layanan sing apik, kanthi watesan.

 

Isi kothak

  • chrome cast 2
  • Adaptor daya
  • Kabel MicroUSB

Pendapat editor

chrome cast 2
  • Rating editor
  • Rating bintang 3.5
25 a 39
  • 60%

  • chrome cast 2
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Kompatibilitas
    Penerbit: 60%
  • Rampung
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%

Pros

  • Desain
  • Rega
  • Isi paket

Contra

  • Watesan ing iOS
  • Google alon ngirim

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)