Unboxing & Review saka Carl Zeiss VR ONE

Kasunyatan virtual saya maju, solusi kaya Oculus Rift, Project Morpheus, Microsoft HoloLens lan liya-liyane menehi tandha apa sing bakal kedadeyan wujud interaksi anyar lan masa depan game video.

Nalika ngenteni tekane resmi produk kasebut lan regane larang, kita bisa ngakses pasar sing ana, yaiku kasunyatan virtual ing smartphone, amarga iki bisa ngrasakake pengalaman sing padha (kanthi cara, sanajan luwih murah lan beda ing sawetara cara) apa sing nunggu kita.

Ing taun kepungkur nalika Google nampilake Google Cardboard, lempitan karton sing bisa nggunakake kasunyatan virtual lan ditambah ing smartphone, produk sing regane $ 3 donya anyar kemungkinan kanggo komunitas pangembang, wong-wong sing wis nggawe konten adhedhasar ide kasebut lan matur nuwun kanggo saiki kita bisa urip utawa nyonto pengalaman wong liya tanpa ninggalake omah lan saka smartphone, kaya nyata kaya sing kita tingali.

Suwe-suwe saya maju lan macem-macem pabrikan wiwit nggawe versi komersial, kanggo masarakat umum prototipe helem VR iki, yaiku Google Cardboard, kita duwe pabrikan kayata Lakento, Homido, modifikasi Cardboard, Samsung Gear VR, lsp ... Lan dina iki kita nggawa sampeyan sing bisa uga salah sawijining calon paling apik kanggo jabatan raja, sanajan sayangé ora ana ing dhuwur Samsung lan Gear VR.

Carl Zeiss VR

Aku ngomong babagan Carl Zeiss VR, helm kasunyatan virtual sing hebat iki sing bisa dideleng ing ngisor iki, produk sing bisa ditindakake lan nggawe pendapat beda-beda, apik lan uga ala.

Siji VR

Ing wiwitan artikel iki sampeyan duwe kothak kothak lan analisis produk iki, uga pendapat lan informasi menarik liyane, Carl Zeiss VR minangka produk sing ditujokake kanggo wong-wong sing nyoba eksprimen karo kasunyatan virtual lan duwe smartphone sing kompatibel (kalebu layar antarane 4'7 lan 5'2 inci), piranti iki ora duwe aktuator, sing mbutuhake panggunaan printah Bluetooth utawa gunakake tampilan minangka kontrol ing aplikasi sing ngidini.

Kekuwatan produk iki ana ing pabrike lan pengalaman sing akehWis pirang-pirang taun kepungkur, Carl Zeiss wis ana ing mburi nggawe lensa lan pabrikan, dadi beda karo Google Cardboard, ing kene sampeyan bisa ngerteni 0 pusing, 0 kerusakan mata lan kenyamanan maksimal. Kemungkinan sing ditawakake piranti iki pancen gedhe banget, wiwit ngunjungi papan sing adoh karo cara virtual, ngrasakake konten interaktif kayata game, nganti tekan kasus kaya Intugame VR, aplikasi sing ngidini kita ndandani smartphone lan kacamata VR dadi Oculus sing apik Rift lan nikmati game video ing komputer ing wong pisanan.

Pendapat editor

Carl Zeiss VR
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
100 € a 129 €
  • 80%

  • Carl Zeiss VR
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 100%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 95%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%
  • Kompatibilitas
    Penerbit: 75%

Pros

  • Lensa berkualitas tinggi digawe dening Carl Zeiss.
  • Wadhah smartphone sing bisa diijolake supaya ora usang.
  • Ngarep tembus supaya bisa nggunakake kamera.
  • Desain modern lan elegan.
  • Kompatibel karo smartphone apa wae ing antarane layar 4'7 lan 5'2 ".
  • Aplikasi tengah supaya kabeh aplikasi anyar wis bisa digunakake lan bisa ngalih ing antarane aplikasi ing mode VR.
  • Kompatibilitas karo aplikasi pihak katelu.

Contra

  • Rega ing watesan regane produk kanthi ciri kasebut.
  • Ora ana aktuator.
  • Sawetara smartphone didhukung kanthi resmi.

Saiki pabrike resmi ndhukung smartphone iPhone 6 4-inch lan Samsung Galaxy S7 5-inciSaliyane, duwe rencana 3D kanggo pamilik Nexus 5, LG G 3 lan G4 lan sawetara smartphone liyane, yen smartphone sampeyan antara 4'7 nganti 5'2 inci bisa didhukung helm iki, mung sampeyan butuh wadhah sing kompatibel lan regane ora regane luwih saka € 10.

Pungkasan, aku pengin nggawe "survey" kepiye jagad iki saiki ndeleng kasunyatan virtual ing smartphone, survey sing uga bakal mbantu Carl Zeiss kanggo ngapikake produke, amarga iki aku pengin sampeyan mangsuli pitakon-pitakon kasebut ing ngisor iki lan yen sampeyan duwe apa-apa liyane kanggo ditambahake, aja bebas komentar:

[poll id = »13 ″]

[poll id = »14 ″]

Matur suwun kanggo kolaborasi, minangka hadiah khusus sing pengin aku ngerti yen sampeyan seneng lan minat karo produk kasebut, yen artikel iki entuk saran sing cukup Aku bakal njaluk kontak karo Carl Zeiss kanggo nindakake hadiah kanggo VR ONE sing pancen anyar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.