Pembaruan watchOS paling anyar nyebabake sawetara Apple Watch Series 2

Kayane wong-wong saka Cupertino nuduhake minat sing kurang nalika ngluncurake update anyar menyang sistem operasi, amarga umume terminal bakal diblokir kabeh nalika nampa update paling anyar saka perusahaan. Cetha yen Iki dudu kaping pisanan lan uga ora dadi kedadeyan pungkasan, nanging mesthine dadi sirah kanggo kabeh pangguna sing sayangé kena masalah iki. Pirang taun kepungkur, nganyari iOS ngiwa Touch ID ing iPhone 5s tanpa jangkoan lan ora bisa digunakake, sawetara wulan kepungkur nganyari iOS 9.3.2 mblokir iPad Pro. Saiki giliran WatchOS 3.1.1, Apple nganyari sistem operasi paling anyar kanggo Apple Watch sing ngalangi sawetara Seri 2 terminal.

Wingi awan, Apple ngluncurake versi pungkasan watchOS 3.1.1, nganyari suntingan sing ora menehi masalah apa wae ing piranti kasebut, nanging bisa uga mengaruhi akeh pangguna sing nganyari Apple Watch Series 2 ing kothak kasebut nggawe ora ono gunane kanthi tandha seru ing layar kajawi kaca web pitulung Apple.

Ing kesempatan iki, lan ora kaya acara sadurunge, Apple kanthi cepet ngerteni masalah iki lan narik nganyari, dadi saiki kasedhiya kanggo diunduh. Yen sampeyan duwe model khusus iki lan sampeyan ngerti manawa nganyari ora muncul utawa sampeyan wis ndownload ing iPhone, luwih becik sampeyan ora nginstal ing Apple Watch yen ora pengin ngalami masalah iki. bakal meksa sampeyan nggawa Apple Watch menyang toko resmi, amarga mung siji-sijine papan sing bisa ngatasi masalah iki utawa ngganti piranti kanthi anyar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)