Xiaomi Vacuum 2 kanthi rega € 348 lan tawaran Singles Day liyane ing TomTop

Xiaomi minangka perusahaan benchmark ing level teknologi ing pirang-pirang wilayah, lan ngresiki omah bisa uga kurang. Wis ngluncurake rong versi pembersih vakum robot sing cerdas, nanging sadurunge durung nate ndeleng rega sing apik banget. Kita nggawa sampeyan saka tangan TomTop tawaran paling apik Xiaomi Vacuum 2 lan penawaran menarik liyane ing Dina Singles. Kaya sing sampeyan ngerteni, toko online Tionghoa ngrayakake tanggal 11 November minangka salah sawijining dina kanthi adol paling kuat sajrone taun, sing ngluwihi Black Friday gumantung karo aspek apa, lan utamane, Singles Day utamane produk sing ditawakake teknologi, kaya Xiaomi iki Vakum 2.

Ndarbeni liwat link iki ing situs web TomTop Pangiriman bakal digawe saka Jerman, mula kita bakal duwe jaminan Uni Eropa. Iki minangka pembersih vakum Mijia Roborock S50 generasi kaping loro ing versi internasional. Penawaran kasebut diwatesi nganti 350 unit kanthi warna putih lan kita nemokake sistem reresik cerdas sing bisa kita atur liwat ponsel, amarga duwe aplikasi, saliyane sistem sedhot sing kuat lan konfigurasi mop sing bakal ngidini kita nggosok tanpa ngangkat driji siji. Pembersih vakum iki biasane regane meh 500 euro, lan wektu iki mung ing TomTop mung saka 348 euro. Paket kasebut kalebu stasiun pengisian daya, pel, adaptor lan pembersih vakum kanthi sikat.

TomTop liyane nawakake kanggo Singles Day

  • Koogeek Led Strip saka udakara 24 euro.
  • Kertu microSD SanDisk Ultra 128 GB saka 20 euro.

Iki minangka tawaran menarik supaya sampeyan bisa cepet-cepet ngatasi Dina Singles, sanajan TomTop bakal menehi produk sing apik nganti tanggal 13 November ngarep.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)