Vasco M3: Penerjemah sing bisa nggawe urip luwih gampang

Kita kabeh nggawa smartphone ing kanthong kita, paling ora mayoritas sing maca kita. Smartphone kaya fitur, lan piranti Android lan iOS duwe penerjemah basa sing serbaguna. Nanging, sawetara perkara bisa padha karo piranti sing dilahirake kanggo lan kanggo iki… apa sampeyan mikir?

We njupuk dipikir ing-ambane ing Vasco M3, penerjemah elektronik kanthi kinerja luar biasa sing bakal nggawe urip luwih gampang. Temokake karo kita kabeh fungsi lan apa iku pancene worth piranti karo ciri iki.

Desain sing sederhana nanging efektif

Vasco M3 iki dirancang kanggo awet lan gampang digunakake. Wis casing plastik "alus", ing kasus iki rampung ireng, sanajan ana uga variasi werna loro kanggo pangguna sing pengin. Kita duwe ukuran 49x125x13 millimeters kanggo bobot ridiculous mung 88 gram.

Ing ngarep kita duwe layar tutul IPS 2 inci, muga-muga sampeyan ora duwe tangan gedhe, amarga sampeyan ora bakal weruh apa-apa. Punggung ditinggalake kanggo bukaan kamera, lampu kilat lan speaker.

  • Ukuran: 49x125x13 milimeter
  • Bobot: 88 gram
  • Sing disenengi? Tuku ing rega paling apik ing Amazon.

Sisih tengen kanggo tombol daya lan setelan, sisih kiwa kanggo nyetel volume lan mung rong tombol ing ngarep, kang bakal digunakake kanggo sesambungan ing obrolan. Kita ora lali pinggiran ngisor, ngendi kita duwe port USB-C kanggo ngisi daya lan kaget Port kuping Jack 3,5mm.

Isi kothak:

  • Piranti
  • Sarung silikon
  • pangisi daya lan kabel
  • tali pengaman
  • Pandhuan

Paket kasebut kalebu kasus silikon kanggo proteksi uga kabel USB-C kanggo ngisi daya. Dihargai manawa piranti kasebut kalebu film protèktif ing layar sing bakal nglindhungi saka goresan ing panggunaan pisanan.

Karakteristik teknis

Kanggo nindakake tugas sawijining Vasco M3 makaryakke a Prosesor Quad-Core CA53 diiringi 1GB RAM. Kabeh iki kanthi kapasitas total 16GB, sanajan ya, kita ora duwe akses menyang slot kanggo nggedhekake memori. Aku uga ora weruh akeh titik ing considering tujuan lan kabisan saka Vasco M3 iki, supaya ciri iki koyone ditrima kanggo kula.

Ing tingkat panyambungan kita duwe Konektivitas 4G liwat kertu nanoSIM kalebu ing piranti lan sing bakal nyedhiyani kita karo sambungan internasional kanggo urip. Dihargai yen kita ora kudu golek urip ing aspek iki utawa golek alternatif liyane. Nanging, kita duwe sambungan WiFi nalika kita butuh.

Fitur lan otonomi

Piranti kasebut nduweni sepuluh mesin terjemahan sing bisa digunakake bebarengan, sing ngidini kita nerjemahake kanthi cara iki:

  • Terjemahan miturut foto: Kanthi kamera lan layar, kita bisa nyetel teks tartamtu lan terjemahan cepet bakal digawe. Minangka kerugian, layar cilik banget, dadi angel kanggo nggayuh apa sing pengin dipotret.
  • Terjemahan swara: Mode Multitalk ngidini kita bisa ngomong bebarengan karo nganti 100 pangguna kanthi mencet tombol lan nyetel basa luwih dhisik, uga mode Translacall dirancang kanggo njaga telpon karo pangguna liyane kanthi lancar.
  • Praktek basa: Sistem latihan kanggo latihan basa tartamtu.

Piranti kasebut ngemot baterei 1.700mAh ing njero. sing ngidini kita sakepel apik saka jam terjemahan, ya, iku bakal gumantung ing nggunakake lan panyambungan.

Pendapat editor

Kita ngadeg sadurunge produk penasaran karo luwih saka 70 basa terpadu apa sing bisa kita temokake 299 euro ing Amazon utawa ing situs web sampeyan oficial. Nanging, rega dhuwur nyurung kita kanggo nang ing kaya iki, njupuk menyang akun sing kita duwe smartphone, mung yen kita arep nggunakake profesional.

Nanging, Vasco M3 menehi kabeh sing dijanjekake kanthi sensasi kualitas lan kinerja sing cukup dhuwur.

Basque M3
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
299
  • 80%

  • Basque M3
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: 10 de julio de 2022
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Layar
    Penerbit: 50%
  • Kinerja
    Penerbit: 90%
  • Kamera
    Penerbit: 60%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Pros lan cons

Pros

  • Bahan lan desain
  • Operasi
  • Otonomi

Contra

  • Rega
  • Ora ana Bluetooth
  • layar cilik
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->