Verizon bisa nyuda rega tuku Yahoo udakara 350 yuta

Panelusuran Yahoo

Salah sawijining taun paling ala ing sejarah Yahoo yaiku 2016, setaun kabeh serangan sing ditampa server perusahaan lan sing mbebayani luwih saka 1.500 yuta akun wis ditemokake. Ora ana layanan internet sing kebal, nanging sing paling ora nyebabake pangguna yaiku nggawe rahasia informasi kasebut wiwit suwe, wiwit serangan kaping pisanan ditindakake ing taun 2012 lan nomer loro ing taun 2014. Nanging uga, Salah sijine masalah sing ditrapake Yahoo wis entuk jeneng sing ala amarga ana hubungane karo program sing digawe para insinyur supaya NSA bisa ngakses kabeh akun layanan surat Yahoo.

Ing tengah taun kepungkur, Yahoo entuk persetujuan karo Verizon supaya perusahaan iki njupuk mayoritas perusahaan kanthi ijol-ijolan 4.830 milyar dolar. Nanging nalika pirang-pirang wulan kepungkur lan kesalahan Yahoo ditemokake, Verizon wiwit mikir maneh keputusan sing bakal tuku, njaluk nyuda pinunjul ing rega pungkasan sing kudu dibayar. Sawise pirang-pirang negosiasi, kayane Yahoo ngedhunake rega kesepakatan ing 350 yuta dolar, jumlah sing kira-kira 5% saka total operasi kasebut.

Kanthi cara iki, rega pungkasan sing kudu dibayar Verizon yaiku $ 4.480 milyar. Perjanjian tuku bakal ditutup ing kuartal kaping pindho 2017 lan ora kalebu saham Yahoo ing Alibaba utawa bisnis Yahoo ing Jepang, sing katon minangka salah sawijining sing paling nguntungake perusahaan. Sing kudu dijaga yaiku utang kanggo mbayar lan denda sing bisa ditampa perusahaan nalika investigasi sing lagi ditindakake kanggo ngerteni sebab kenapa serangan-serangan kasebut didhelikake suwene wis rampung.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)