Verizon luwih gampang saben-saben mbatalake kontrak tuku Yahoo

Google

Wingi, sampeyan ngandhani babagan serangan anyar sing dialami perusahaan Yahoo, sawijining serangan sing ditindakake ing taun 2013 sing nyebabake luwih saka 1.000 yuta akun, lan ing endi pitakon kasebut dicolong kanggo mbalekake tembung sandhi, nganti nomer kertu kredit kasebut. digandhengake karo dheweke, yen kasedhiya. Perlu dielingi yen wulan kepungkur, perusahaan sing padha ngumumake yen ing 2014, Yahoo uga ngalami serangan sing data dicolong saka luwih saka 500 yuta akun pangguna saka platform Yahoo sing beda-beda, utamane layanan email.

Juli pungkasan, Verizon entuk persetujuan karo Yahoo ing pungkasan taun entuk mayoritas perusahaan kanthi $ 4.830 milyar, nanging kasus sing wis digawe umum ing pirang-pirang wulan pungkasan, kalebu peretasan 500 yuta akun lan kolaborasi karo NSA kanggo nggawe program sing bakal ndelok akun email platform, meksa Verizon mikir maneh kahanan kasebut lan nuntut diskon 1.000 yuta dolar yen Yahoo pengin nerusake operasi penjualan.

Nanging kayane pungkasane Verizon wis nyelehake andhuk lan mutusake mlumpat lan golek cara sing bisa ditindakake kanthi sah kanggo nggawe pre-kontrak sing ditandatangani karo Yahoo ora ana gunane, ujar manawa regane perusahaan wis mudhun banget saliyane reputasi ing antarane jutaan pangguna sing nggunakake. Kasunyatane, wiwit warta kasebut dingerteni, regane Yahoo ing Bursa Saham New York ambruk banget lan ora ana tandha-tandha ningkatake, amarga misuwur manawa perusahaan kasebut entuk sawetara wulan kepungkur, dadi kanca liyane bisa ngakses server kaya Pedro ing omah lan ngakses informasi sing terkenal banget.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)