Versi WhatsApp sabanjure bakal ngidini sampeyan mbusak pesen

Whatsapp

Miturut bocor seri gambar saka versi sabanjure Whatsapp, mesthine para pangembang wis ngetrapake fungsi anyar sing ngidini pangguna nggunakake mbusak pesen kanthi cara sing gampang banget, mung kanthi nahan teks sing wis dikirim lan pengin mbusak sawetara detik. Fitur anyar lan menarik iki bakal operasional ing obrolan individu lan klompok.

Tanpa mangu-mangu, kita bakal ngadhepi apa sing bisa dadi salah sawijining asil dandan sing paling dituntut dening kabeh masarakat wiwit saiki manawa ana pangguna sing duwe kesempatan mbusak pesen sing wis dikirim kanthi ora sengaja. Apa sing isih kudu dikonfirmasi, amarga ana akeh swara sing ujar siji utawa liyane, yaiku manawa pesen kasebut mung bisa dibusak sadurunge wong liya wis maca utawa yen kanthi nalisir kita uga bisa nggawe dheweke ilang sanajan wis duwe mriksa biru sing kontroversial.

WhatsApp bisa nggarap pilihan sing ngidini pangguna mbusak pesen sing wis dikirim.

Kaya sing sampeyan tingali ing gambar sing ana ing pungkasan kiriman sing padha, ing gambar sampeyan bisa ndeleng manawa, nalika pangguna mbusak pesen, nggunakake fungsi sing wis dibaptisake dadi 'Mbatalake', pangguna target entuk pesen sing bisa diwaca, nganggo basa Inggris sing sampurna,'Pangirim wis mbatalake pesen kasebut'. Mangkono, wong sing bakal nampa pesen iki bakal ngerti manawa kita wis ngilangi komentar sanajan ora duwe cara kanggo nemokake apa sing wis ditulis.

Minangka detail pungkasan, paling ora saiki, WhatsApp durung menehi komentar babagan bocor iki sanajan wis dingerteni yen dijupuk dijupuk ing versi beta iOS 2.17.1.869. Kaya biasane, sepisan maneh, kita mung kudu ngenteni apa sing bakal kedadeyan karo pilihan kanggo mbusak pesen lan yen perusahaan mutusake njupuk utawa ora menyang produksi.

busak whatsapp

Informasi liyane: Twitter


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.