Video 3 detik sing ngunci iPhone utawa iPad

iphone-video

Kita ngadhepi video sing kayane bisa mblokir iPhone lan iPad sawise dideleng ing piranti, mbutuhake restart supaya bisa ngaktifake maneh. Sejatine aku pribadi lan aku kelingan iku kaping pisanan ana kedadeyan kaya iki ing iPhone utawa piranti kanthi sistem operasi iOS. Kita jelas manawa iki sawetara amarga kita wis nate weruh warta ing macem-macem media lan kita ngerti manawa bisa ditanggulangi kanthi restart terminal, nanging Aku ora pengin nyelehake sepatu kanggo pangguna pisanan sing kena video kasebut.

Kaping pisanan ngelingake manawa kita ora bakal ngirim video kasebut ing web kanthi alesan sing jelas, nanging ora bakal angel ditemokake yen nggoleki jaringan. Saliyane, kanggo ngunci smartphone utawa iPad, sampeyan butuh Safari lan piranti nganggo iOS, dadi aja padha sumelang. ora ana sing bakal cilaka amarga nonton video kasebut yen bisa ndeleng cara kerjane piranti lunak iki:

Kita ora bakal menehi komentar babagan kasunyatan kasebut amarga kita ora bakal nyoba, nanging kabukten bisa dadi masalah tumrap para pangguna sing ora ngerti cara miwiti maneh iPhone utawa iPad nggunakake Ngarep lan Daya tombol. Yen padha pass video utawa apa wae sing diputer ing piranti kanthi gampang kanthi menet tombol Ngarep lan Daya sekaligus sawetara detik diwiwiti maneh lan ndandani masalah. Ing kasus iPhone 7 sampeyan kudu pencet tombol daya lan tombol volume mudhun.

Bug kasebut direproduksi ing kabeh versi saka iOS 10 nganti iOS 5, mula ati-ati yen sampeyan ora mengaruhi kabeh piranti sanajan umur kasebut umure. Kita nganggep Apple wis ngupayakake nganyari piranti lunak sabanjure.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)