Video Huawei kanggo P10 anyar sing bakal ditampilake ing MWC

Iki minangka video cendhak sing nuduhake tanggal dina sadurunge wiwitan Kongres Dunia Seluler ing Barcelona, ​​tanggal sing digawe kita mesthine bakal ndeleng Huawei P10 anyar. Sejatine kita rada curiga mikir manawa perusahaan bisa nampilake smartphone utama ing kerangka acara iki, nanging ndeleng video kasebut katon manawa keraguan bisa dibebasake lan pungkasane yen bisa ndeleng lan muter ing Barcelona.

Saiki, kudu dielingake manawa Huawei biasane nggunakake wulan Maret utawa April kanggo presentasi saga iki, nanging ing taun iki pancen wis menarik yen duwe undhangan kanggo acara ing kerangka kerja MWC ing Barcelona lan saiki video cilik aku bisa konfirmasi yen dheweke ora bakal ngenteni Maret lan dheweke bakal nampilake Huawei P10 ing MWC.

Ing kasus iki, video kasebut wis diterbitake ing saluran YouTube merek lan banjur disiarkan dening situs web kasebut  GSMArena, nyaranake manawa perusahaan kasebut ngrencanakake nampilake smartphone iki ing MWC lan ngowahi jadwal rilis kanthi cara iki supaya akeh wong seneng.

Dadi saiki wayahe ngerti apa sing pengin dituduhake ing dina Minggu 26 yaiku model Huawei P10 anyar, sing nonton video duwe kabeh earmark kaya iki. Kajaba iku, Huawei bakal dadi merek liyane sing bakal nyalip Samsung ing presentasi lan peluncuran Samsung Galaxy S8, amarga model LG anyar, LG G6 uga bakal katon ing dina sing padha tanggal 26 Februari sadurunge media lan iki bisa dadi jotosan cilik kanggo wong Korea Selatan sing bakal weruh loro saingan langsung maju ing kisaran terminal mewah.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.