Game video ing taun 2016

game 2016

Kaping pisanan, wiwit Mundivideogames Kita pengin ngucapake selamat taun anyar kanggo kabeh kanca sing maca lan muga-muga sing paling apik kanggo taun 2016. Mangkene, mung kudu ngusap tangan sawetara taun sadurunge, lan akeh banget, ing panorama videogames: Kita duwe dhaptar sing apik kanthi alasan kanggo mikir manawa 2016 sing bakal dirilis iki bakal dadi wayahe paling apik kanggo konsol generasi saiki.

Kita duwe rilis kuat kanggo taun iki, kalebu judhul kaya kontroversial The Guardian Last, sing pungkasane bakal weruh cahya ing PlayStation 4 sawise ngganti platform pangembangan, utawa tekane episode nomer anyar final Fantasy, Mass efek Andromeda utawa sing diarep-arep banget The Legend of Zelda kanggo Wii U -tanpa lali sing Nintendo ngirim saiki sistem anyar ing 2016-.

ukuran Bound

Game anyar saka Platinum Gameskaro Hideki Kamiya Ing pucuke, bakal ngeterake kita menyang jagad terbuka sing kebak makhluk hebat lan tumindak sing bisa digunakake karo naga gedhe utawa ngadhepi kanthi nggunakake macem-macem jinis kekuwatan. Judhul iki bakal digawe khusus kanggo Xbox One.

 

Ni-Oh

Team Ninja, Sawise na Dead Or Alive 5 lan macem-macem revisi, bakal bali kanthi game sing nggabungake petualangan lan aksi, sing ditemtokake ing Jepang kaping XNUMX. Sekilas, katon kaya hibrida ing antarane Onimusha y jiwo peteng, sanajan bakal duwe sentuhan arcade luwih akeh tinimbang game kasebut, yen dideleng saka conto sing wis ditemokake ing conto gameplay. Yen sampeyan pengin main Ni-Oh, sampeyan mung bisa nindakake ing PlayStation 4.

 

Gir Perang 4

Gir Perang 4 Iki bakal dadi game asli pertama ing seri sing bakal digawe koalisi, sinau saka Microsoft didegake kanthi tujuan tunggal kanggo memanjakan saga iki sawise akuisisi dening Redmond. Bakal dadi terusan kanggo Gir Perang 3, game kasebut sing mungkasi perang nglawan Lompat, lan bakal nggawa protagonis anyar, tanpa nglirwakake bahan klasik saka franchise, kayata penembakan khas, sistem jangkoan, lan gaman kaya Lancer sing ora bisa ditemokake. Mung kanggo Xbox One.

 

4 uncharted

Bab pungkasan saga sing diakoni saka Dog nakal Kayane bakal tekan pungkasane kanthi iki 4 uncharted, sing bakal ana ing toko ing pungkasan april lan bakal dadi salah sawijining sebab kenapa akeh sing entuk PlayStation 4: Ora ana sawetara penggemar sing rame Nathan drake ing generasi kepungkur.

 

Mirror's Edge: Catalyst

Revisi game sing nyampur karo parkour bakal ditindakake PC, PlayStation 4 y Xbox One el 24 kanggo Mei, kanthi crita anyar, mekanika sing bisa dimainake lan pamentasan sing apik tenan.

 

Street Fighter V

Waralaba mitos saka Capcom ngasilake karo bab kaping lima sing mung bisa diputer PlayStation 4 y PC -sanajan kita bakal weruh apa sing bakal kelakon ing mbesuk-. Para pejuang klasik, kayata Ryu, Ken, Chun-Li utawa M. Bison sing jahat bakal pamisah karo tambahan anyar ing judhul sing janji bakal menehi corak maneh babagan gameplay SFIV lan sampeyan bakal nang sistem mbukak kunci konten modern lan nganyari. Sampeyan bisa nemokake Street Fighter V ing toko 16 kanggo Februari.

 

Deus Ex Umat manungsa Dibagi

Sawise sukses saka Revolusi Human ing 2011, Eidos bakal bali menyang jagad cyberpunk kasebut kanthi Deus Ex Umat manungsa Dibagi minangka terusan langsung. Adam Jensen Dheweke bakal mbaleni dadi protagonis lan mekanika sing bisa dimainake bakal nggabungake gerakan anyar kanggo dheweke, sing kudu ngadhepi klompok teroris nalika nggawe konspirasi gelap liyane.

 

Peteng jiwo III

Cicilan anyar saka jiwo peteng janji bakal ngasilake pemain kasebut menyang segara siksa, jebakan, mungsuh gedhe lan sewu siji mati. saka Software ndalang iki Peteng jiwo III dadi sentuhan pungkasan sing bisa nutup saga iki, utawa paling ora ngaso sawetara wektu, mula kabeh daging sijine ing panggangan kanggo nawakake pengalaman sing paling nantang sing bisa ditemokake PlayStation 4, Xbox One y PC saka Maret 24.

 

siksa

Waralaba disimpen liyane sing dianyari supaya cocog karo jaman modern. Iki anyar siksa Iki bakal menehi pertempuran sing mbebayani tumrap makhluk infernal paling angel sing bisa sampeyan bayangake, njaga anane udur klasik, gaman sing luwih khas lan sentuhan goreh sing ora dingerteni. Kanggo nggulung curl, sampeyan bakal duwe editor level.

 

Quantum Break

Sabanjure saka obat, panganggit saka Alan Wake utawa Max Payne asli, diarani Quantum Break lan bakal tekan istimewa kanggo Xbox One. Peluru saka tembakan kasebut bakal dicampur karo garis plot sci-fi ing acara sing akeh penggemar konsol Microsoft dheweke duwe pangarepan sing gedhe. Apa sampeyan bakal tundhuk?

 

Final Fantasy XV

Final Fantasy XIII mungsuh ditularake lan dadi Final Fantasy XV, arep dadi game eksklusif saka PlayStation 3 kanggo ditampilake minangka program multiplatform, sing miturut Square-Enix, bakal entuk toko ing taun 2016. Judhul sing dipengini iki bakal nggawa kita menyang donya terbuka fantasi kanthi urutane critane game sing ngelingake saga Inggris Ati utawa duweke Tipe Final Fantasy 0. Tanpa mangu-mangu, iki bakal dadi salah sawijining game ing taun iki sing mripate bakal luwih akeh.

 

Tom Clancy kang Divisi

Siji sing wis digawe ngemis: kayane, pungkasane, Divisi bakal teka menyang PlayStation 4, Xbox One y PC el Maret 8. Judhul aksi taktis iki bakal dadi taruhan sing apik Ubisoft kanggo taun 2016, sanajan asring kaya trailer galaxy, game kasebut katon luwih spektakuler ing video kasebut tinimbang mengko yen ana ing tangane.

 

Ora Manungsa kang langit

Liyane sing kayane ora bakal teka, Ora Manungsa kang langit kepengin dadi salah sawijining game indie paling kuat ing taun 2016. Kita bakal ndeleng proposal sing bisa diputer kanggo njelajah planet sing meh tanpa wates, sing saben duwe keanehan kaya flora lan fauna-. Bisa dadi bal kanggo Hello Games utawa ide sing ambisi banget: kita kudu ngenteni wulan Juni kanggo ndeleng, ing PS4 o PC.

 

Horizon: Zero Dawn

Sawise nggebug buta kanthi saga Killzone -lan utamane karo cicilan paling anyar-, para warga gerilya Games lagi nyiyapake game aksi kanthi sentuhan RPG, sing bakal ditindakake ing jagad terbuka sing kebak makhluk logam kolosal. Iki bakal dadi properti intelektual pertama studio wiwit taun 2004 lan bakal nyoba dadi salah sawijining eksklusif sing paling apik PlayStation 4 saka 2016.

 

The Guardian Last

Sanajan diumumake ing taun 2009 lan akeh pangguna sing kepengin duwe PlayStation 3Kayane bakal ing 2016 nalika pungkasane seneng game kaping telu sing diarani Team Ico, nanging saiki PlayStation 4. Miturut direktur, Fumito Ueda, kita bakal ngenali mekanika saka judhul sadurunge -ICO y Shadow of Colossus ing- nalika ngontrol protagonis game, diiringi makhluk mitologis gedhe sing bakal dadi kunci petualangan kasebut.

 

diolok 2

Sawise sukses saka Ora direstoni, Bethesda ora ragu-ragu menehi lampu ijo kanggo Arkane Studios kanggo nggawe sekuel sing rada nyenengake, para pemain bisa milih gaya dolanane, fokus karo siluman utawa konfrontasi langsung, uga milih ing antarane rong protagonis, sing bakal ngulandara saka perspektif sing beda: Emily kaldwin -permaisuri- utawa Corvo Attano -pahlawan game sadurunge-.

 

Mass efek: Andromeda

Tanpa mangu-mangu, judhul liyane sing diantisipasi kanggo konsol generasi anyar. Mass efek: Andromeda bakal kedadeyan ing galaksi kanthi jeneng sing padha sing menehi tag menyang judhul iki BioWare, sing kudu katon yen nganggo talenta sing wis nandhang sangsara sawise integrasi Electronic Arts, iki ora bakal mengaruhi game kasebut.

 

Legenda Zelda Wii U

Sampeyan kudu teka ing taun 2016 iki, utawa jarene Nintendo, sing saliyane iki Zelda, uga rencana diluncurake kanggo Wii U versi remastered saka The Legend of Zelda: Twilight Putri, game saka GameCube sing dirilis maneh ing pungkasan taun 2006 -lan karo port sing kepenak kanggo nguatake peluncuran Wii-. Kita meh ora ngerti babagan sing anyar Zelda, amarga dheweke wis nuduhake sawetara detik game lan mesthi ing padang rumput sing padha, sanajan miturut Eiji Aonuma, bakal dadi judhul sing paling ambisius kanggo saga nintendera lambang iki. Bakal padha mbaleni dolanan sing padha karo Twilight Putri nanging antarane Wii U y Nintendo NX?

 

Game liyane

Semono uga kita ora bakal lali judhul liyane sing bakal teka ing taun iki lan uga bakal dadi perhatian sampeyan. Overwatch (PS4, Xbox One, PC), Fire takdir Emblem (3DS), Firewatch (PS4, PC), Hitman (PS4, Xbox One, PC), XCOM 2 (PC), World of Warcraft: Legion (PC), Wong 5 (PS3, PS4), Wani Sehat: Layer End (3DS), Dragon Quest VIII (3DS), Mafia 3 (PS4, Xbox One, PC), Kuwoso No. 9 (PC, PS4, PS3, Wii U, PS Vita, 3DS, Xbox 360, Xbox One), Dragon Quest Builders (PS4, PS3, PS Vita), Dead Island 2 (PS4, Xbox One, PC), Homefront: Revolusi (PS4, Xbox One, PC), utawa Tekken 7 (PS4, Xbox One, PC), minangka sawetara sing bakal bobote ing taun 2016.

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.