TOP 5 video game paling laris ing taun 2015

best-videogames-2015

Saben dina, kita mayuta-yuta wong sing lungguh ing sofa, kanthi wektu sing beda-beda gumantung karo kewajiban kita, kanggo ngrasakake videogames. Dina iki ing pasar, ana atusan macem-macem video game beda-beda lan ngidini kita seneng-seneng tanpa kudu kringet kanggo main bal-balan utawa dadi maling sejatine, tanpa mbebayani mbuwang wektu ing pakunjaran.

Ing taun 2015 sing meh rampung iki, kita menehi judhul gedhe, nanging kanggo artikel iki, kita mutusake supaya tetep sukses 5 video game paling larang ing taun iki, sing mesthi bisa mbantu sampeyan nalika takon babagan Raja Tiga babagan taun iki; Sapa sing durung njaluk game video aneh kanggo Natal sanajan wis sikat rambut abu-abu?

Yen sampeyan seneng game video siyap-siyap amarga kita bakal miwiti review sing mesthi bakal sampeyan minat lan seneng kanthi ukuran sing padha. Dheweke minangka game video sing wis entuk golek dhuwit liyane kanggo adol.

Mortal Kombat X

Mortal Kombat X

Sapa wae sing ngaku ngerti babagan game video lan konsol bakal ngerti game kasebut Mortal Kombat sing wis ana ing pasar luwih saka 25 taun, kasedhiya kanggo umume piranti sing wis kasedhiya. Saiki ing versi sing paling apik, game mitos iki dadi luwih akeh pandhereke.

Mortal Kombat X pancen salah sawijining game ing taun 2015 iki lan yen tokoh-tokoh kasebut ora ngapusi utawa owah akeh antara saiki lan pungkasan taun, iki bakal dadi salah sawijining 5 game laris tanpa ragu-ragu. Aku ora mikir manawa kudu nyritakake babagan game iki, lan mung ndeleng video / foto sing ngarahake artikel iki, yen sampeyan ora ngerti apa sing kudu ditindakake, mula bakal dingerteni.

FIFA 2016

FIFA 16

Praktis amarga aku ora kelingan, aku wis nikmati macem-macem versi FIFA saben taun. Iki yaiku bisa uga game bal-balan sing paling misuwur lan paling laris ing planet iki, sing wis sukses nambah pirang-pirang taun nganti saiki, game spektakuler kanthi grafis sing disenengi kabeh lan nggawe kita seneng lan kadang gawe frustrasi amarga ora bisa nggayuh target gol supaya bisa menang juara tugas.

Messi, Cristiano Ronaldo, Cesc Fabregas utawa Rooney Dheweke minangka sawetara protagonis hebat ing game iki, sanajan karakter dhasar kasebut mesthine bal. Apa sampeyan siyap ngrasakake bal-balan paling apik kanthi ngontrol pemain bal-balan paling apik ing saindenging jagad?

Grand Theft Auto V

GTA V

El Grand Theft Auto V utawa GTA V Iki kalebu seri game video liyane sing misuwur ing pasar lan wiwit taun 1996 Rockstar Games nawakake macem-macem versi game populer iki. Ngapikake grafis, menehi crita anyar lan nambah karakter liyane, dheweke wis bisa dadi salah sawijining game kanthi atusan ewu pengikut sing nggawe saben game anyar sing metu ing saga iki kanggo nyapu adol.

Mekaniké gampang banget lan mula ing lingkungan kutha sing ilang, kita kudu golek urip supaya bisa urip slamet, kanthi dhuwit sithik, akeh begja lan nyolong utawa nyilih kabeh sing bisa ditindakake tanpa diburu karo polisi. Kajaba iku, kita uga kudu bisa ngatasi misi sing beda-beda.

Keuntungan liyane saka GTA V yaiku kasedhiya kanggo konsol game utawa piranti apa wae sing bisa dibayangake. Sawise mbayangno, sampeyan mung kudu tuku lan nikmati.

Panggilan tugas: Advanced Warfare

Telpon saka Perang Lanjut

El Telpon saka tugas minangka klasik liyane sing ora bisa ilang ing dhaptar iki lan kanthi judhul anyar saka saga Advanced Warfare diselehake ing game sing paling laris ing taun 2015 iki, amarga diluncurake kanggo konsol game utama ing pasar, Xbox One lan PlayStation 4. Yen ora cukup, game iki kasedhiya ing Steam, kanggo kabeh wong sing seneng komputer bisa main.

Senjata, tembakan lan strategi supaya bisa urip terus dadi daya tarik game iki sing digawe luwih saka setaun minangka game pilihan kanggo para pangguna sing seneng nembak lan mateni mungsuh pirang-pirang jam.

NBA 2K15

NBA 2K15

Senadyan kasunyatan sing NBA 2K16, Versi sadurunge game populer iki wis bisa nyelinep setaun maneh ing dhaptar game video sing laris, amarga bisa mainake lan utamane grafis sing nyata banget sing ditawakake.

Tanpa ninggalake sofa utawa metu saka amben, sampeyan bisa dadi pemain paling apik ing NBA kanthi gaweyan. Sampeyan uga bakal kasedhiya kanggo sampeyan kanggo seneng mode liyane sing dikombinasikake game kasebut lan bisa ngontrol tim legendaris, nggawe dinasti dhewe utawa olahraga bebarengan karo pemain hebat liyane ing pengadilan kutha.

Iki minangka 5 game laris ing taun 2015, sanajan bisa uga pungkasane taun, kita bisa ndeleng sawetara owah-owahan wiwit kampanye Natal minangka wektu sing penting ing pasar iki lan ing endi dodol mundhak.

Apa sampeyan seneng karo game sing nggawe dhaptar iki?.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.