Video pisanan Galaxy Note 7 lagi tumindak

galaxy-note-7

Dina iki, mung sawetara dina nganti diluncurake phablet Samsung, Galaxy Note 7, kita bisa ujar manawa wis ngerti kabeh rincian babagan model sabanjure. Model sadurunge, Note 5 sayangé ora tekan pirang-pirang negara, kayata Spanyol, mula pangguna kisaran kasebut cemas amarga bisa mriksa kabeh warta sing wis diumumake nganti saiki lan yen pancene kudu mbayar pangowahan kanggo model anyar iki, kita ora ngerti saiki bakal entuk pasar. Yen sampeyan kasengsem, mampir Gadget News tanggal 2 Agustus kanggo dilaporake kabeh kabar yen piranti anyar kisaran Samsung Note resmi ditampilake.

Yen sampeyan ora sabar ngenteni presentasi, sampeyan bisa uga pengin ndeleng video sing wis diunggah ing YouTube, Kita bisa ndeleng prototipe apa sing bakal ana ing Galaxy Note 7. Dadi prototipe sing cukup maju, kemungkinan model pungkasan meh ora beda karo sing ditampilake ing video iki. Sanajan video iki nuduhake model tanpa kelengkungan ing layar, mesthine Samsung nawakake model mung kanggo didol, sing bakal dadi versi Edge, sing kebeneran dudu sing ditampilake ing layar.

Sawise luwih saka setahun ing pasar lan sawise peluncuran S6 Edge, Samsung sampeyan wis sinau carane entuk luwih akeh saka lengkungan layar cilik kasebut, soko sing perlu lan dheweke kepengin dadi salah sawijining alesan sing mbedakake karo model liyane lan kayane dheweke wis entuk, paling ora miturut angka penjualan paling anyar saka unggulan perusahaan kasebut, sing wis bali nuntun bathi menyang perusahaan Korea sawise rong taun kapitunan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)