Vivaldi 1.3 ngluncurake pilihan pangaturan dhewe anyar

Vivaldi 1.3

Nalika ngomong babagan browser web paling apik saiki, akeh swara sing ngomong babagan Chrome utawa Edge kaya ngono, sejatine iki minangka loro sing digunakake wong saiki, nanging kita ora bisa lali karo wong liya kaya Vivaldi, browser web gratis kanggo pangguna majeng sing nembe dianyari ing Versi 1.3 saka iku

Kaya sing wis diterbitake dening tim sing tanggung jawab kanggo pangembangan, jebule Vivaldi 1.3 saiki ngeculake serangkaian perbaikan ing antarane kita temokake tema anyar supaya pangguna bisa ngatur miturut kekarepan sampeyan kabeh frontend browser Saliyane, lan ora kalah penting, kudu dicathet yen wis dileksanakake Proteksi IP WebRTC kanggo nambah privasi.

Vivaldi, browser sing cepet lan bisa disesuaikan.

Kanggo sing ora ngerti Vivaldi, critakake yen kita ngomong babagan browser web sing luwih apik sing isih dikembangake. Sistem sing wis dipilih dhisik kanggo menehi pangguna akeh pilihan pangaturan dhewe. Kaya ngono, kaya sing diyakini para pangembang platform, wiwit browser versi stabil pisanan diluncurake ing wulan April taun 2016 iki, akeh pangguna sing ganti saka Chrome dadi Vivaldi kanggo jinis keuntungan iki.

Minangka rincian, pitutur marang kowe yen ing versi Linux sawetara seri perbaikan khusus wis dileksanakake kanggo platform iki, kayata sistem hibernasi tab kanggo ngoptimalake konsumsi sumber daya sistem uga sawetara opsi kanggo ndhukung pemilik situs web ing HTML5.

Miturut Jon von Tetzchner, CEO Vivaldi Technologies:

Apa kustomisasi memorandum, nambah tema khusus, nambah privasi utawa menehi opsi lan fitur liyane, kita luwih dhisik nggunakake pangguna ing kabeh perkara sing ditindakake. Kita pengin browsing luwih aman, luwih pribadi, luwih produktif, lan luwih nyenengake kanggo kabeh wong.

Yen sampeyan kasengsem karo Vivaldi lan pengin nyoba proyek kasebut, kandhani manawa sampeyan bisa ndownload saka situs resmi saka iku


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.