Vodafone bakal menehi Facebook lan Spotify tanpa wates kanthi tarif

Sawetara wulan kepungkur, perusahaan telpon Inggris kaget kabeh wong kanthi ngelingake manawa WhatsApp ora bakal nggunakake data maneh saka tarif seluler. Nanging, iki uga nyedhiyakake panyengkuyung "netralitas net" ing perang. Kayane Vodafone durung cukup kanthi keributan sing dipasang lan wis nambah tenaga, tarif saiki ora bisa dikalahake.

Kita luwih khusus ngomong babagan iki Vodafone bakal ngidini sampeyan browsing Facebook, Instagram, Spotify uga jaringan sosial lan layanan liyane kanthi cara tanpa wates. Cekakipun, kanthi Vodafone Pass sampeyan ora bakal bisa nggunakake tarif data seluler.

Kanggo sampeyan ngerti, Vodafone ngluncurake Social Pass lan Music Pass, sing bakal menehi rega murah pandhu arah tanpa wates ing layanan sing dianut:

  • Pas Sosial: Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Snapchat, Tinder, Flickr lan Tumblr kanthi rega € 3 saben wulan.
  • Pass Musik: Apple Music, Spotify, Napster, SoundCloud lan Deezer kanthi rega € 5 saben wulan.

Iki ditambahake menyang "Kalebu Obrolan" sing ora ngetung MB aplikasi kayata WhatsApp utawa Telegram. Sejatine, kanggo "mung" € 3 saben wulan, bisa migunani yen ora duwe data tanpa wates kanggo Facebook lan Instagram, amarga sejatine dadi loro aplikasi seluler sing nggunakake paling akeh, uga konten Spotify lan audiovisual. Pass Musik Pass Vodafone bisa uga ora katon apik banget, nanging paling ora pangguna duwe kemampuan milih prioritas apa.

Dheweke bakal bisa kontrak Vodafone Pass kabeh pangguna kabeh tarif kajaba mini XS lan prabayar Yuser, mung nelpon 1444. Sampeyan bakal angel banget nggunakake tingkat seluler yen kita nganggep manawa iki aplikasi sing paling kita gunakake, nanging kabeh bakal gumantung ing endi saben watesan kasebut. Mesthi wae Vodafone mung nggawe perusahaan angel kayata Movistar utawa Orange, sing cukup adoh saka praktik kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)