Para sedherek, Mark Zuckerberg sampun matur

Lan iku sawise kabeh revuelo sing wis dipasang nganggo kasus Facebook lan data sing bocor saka luwih saka 50 yuta wong Ing mupangat "ora sah" kanggo kampanye pamilihan umum Amerika Serikat 2016 utawa Brexit ing Inggris, kepala jejaring sosial kasebut maju menehi pendapat babagan kedadeyan kasebut lan maneh janji bakal ana pangowahan supaya ora diulang .

Secara logis, ana akeh pangguna sing isih ora gelem percaya manawa iki bisa berubah lan ewonan wong saiki percaya manawa jaringan sosial sing paling populer ing donya saiki wis diilangi permanen saka piranti kaloro kasus kasebut ora apik kanggo Facebook.

Zuckerberg janji bakal diganti maneh

Iki minangka hal sing wis kita deleng ing acara liyane lan pancen ana pangowahan ing jejaring sosial, nanging mesthine yen sampeyan mindhah informasi rahasia saka pirang-pirang yuta wong pancen angel banget kanggo nyegah kedadeyan Facebook. Ing kasus iki, kaya sing wis sampeyan ngerteni, dudu babagan hacking informasi utawa serangan brute force kanggo njupuk data, amarga ana masalah klumpukan data sing ditindakake dening akademisi saka Universitas Cambridge, Aleksandr Kogan, lan banjur dikirim menyang Cambridge Analytica.

Ing kasus apa wae tembung sing pungkasane diucapake Zuckerberg ing profil jaringan sosial Babagan kedadeyan karo data kasebut lan liya-liyane, kita mung kari ing ngisor iki:

Kita bakal mriksa kabeh aplikasi sing duwe akses menyang data lan luwih matesi akses menyang informasi iki kanggo pangembang. Kita duwe tanggung jawab nglindhungi data sampeyan, lan yen ora bisa, mula kita ora pantes ngladeni sampeyan. Aku nyoba kanggo ngerti persis apa sing kedadeyan lan kepiye priksa manawa kedadeyan iki ora kedadeyan maneh.

Singkatnya, pratelan khas sing diterbitake saben-saben ana masalah karo jaringan sosial, bisa uga ing kasus iki masalah sing paling penting sing dialami Facebook kanthi data pribadi para pangguna lan uga sing bakal nggawe mbusak jaringan sosial ngilangi jutaan wong ing saindenging jagad.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)