Warframe nampa nganyari ekstensif

Warframe

Nganyari anyar kanggo PC diarani Nganyari 14: "The Wacky Cephalon" fokus ing nyederhanakake pengalaman pangguna anyar lan nylametake pemain luwih akeh ing jagad iki Warframe. Nganyari iki kalebu antarmuka panganggo sing wis dirancang kanthi lengkap, lan kapal anyar kanggo para pemain, Liset. Iki minangka sistem misi anyar sing diwiwiti "Bendungan Vor" lan nggawe game video kasebut bisa diakses para pemain game. Kewan sing anyar lan ditunggu uga teka, kayata Kubrow, lan sing anyar Warframe, Mirage, Jeng Ilusi, lan liya-liyane.

"Kita nggunakake maneh B saka Beta ing pembaruan iki," guyonane Steve Sinclair, direktur kreatif saka digital Extremes. Serius, kita butuh tembung anyar kanggo netepake yen ana 'Beta'. Ora kalebu proses evolusi sing kalebu game kaya Warframe sajrone urip. Entuk umpan balik tanpa wates saka para pemain lan ngubungake karo cita-cita kita dhewe kanggo terus ningkatake game, mula angel golek istilah kanggo proses pangembangan nyata. Kadhangkala proses iki tegese kita kudu nggawe komponen dhasar game, kayata sistem pengalaman pamuter. Sistem kerja iki wis dadi pengalaman anyar kanggo kita - kasunyatan sing ana gandhengane langsung karo para pemain–: modifikasi game, ngapikake, ngerti apa sing bakal diowahi lan, amarga iki nggawe game sing durung nate wis kita mbayangno yen bisa dadi ».

Hubungan sing cedhak karo komunitas Warframe karo pangembangan tim pangembangan wis ngasilake: 10 yuta pemain pangguna ing saindenging jagad kanggo platform PC y PlayStation 4 mung luwih saka setaun, lan isih ana ing versi Open Beta. Format pangembangan cedhak Kickstarter, lan semangat masarakat kanggo game video kasebut, mbantu nggawe game video sing paling diunduh kanggo PS4 lan kanggo nggayuh kesepakatan sing bakal ngidini diluncurake Xbox One sajrone musim panas iki.

Nganyari anyar kalebu fitur utama ing ngisor iki:

Pengalaman pangguna anyar - Lebokake antarmuka pangguna sing wis dirancang kanthi lengkap, opsi anyar lan kapal pribadi sampeyan, Liset. Akeh misi sing nunggu sampeyan ing Warframe, lan sampeyan bakal bisa sinau luwih lengkap babagan kabeh aspek game: nampa informasi luwih lengkap sajrone game, sinau crita, akses gampang menyang mode game, menu, lsp. Kajaba iku, sampeyan bakal ketemu Ordis, Cephalon kapal, swara sing bakal nuntun sampeyan liwat Liset.

Mascotas - Misi anyar bisa menehi sampeyan akses menyang Foundry Genetic, sing digunakake kanggo nggawe spesimen biologis ing kapal kita dhewe. Mundhakake Kubrow kanthi nglumpukake Endhog Kubrow lan diubengi ing Foundry Genetika. Kubrows duwe kepribadian lan kabisan sing beda-beda, ing pertempuran lan ing njaba. Sampeyan bisa nggawe Kubrow luwih efektif ing pertempuran lan nyedhiyakake mod sing kuat. Gawe cetakan genetik Kubrow sing bisa didagang karo kanca-kanca Tenno lan gabungake kanggo nggawe hewan peliharaan sing sampurna.
Warframe Anyar - Nyonya Ilusi. Mirage mbingungake mungsuh kanthi nuduhake gaya lan kekuwatan. Kekuwatane kalebu:
Aula pangilon - Mirage nggawe rombongan stuntmen kanggo mbingungake lan ngganggu mungsuh.
Trik - Minangka prankster alami, Mirage nggunakake jebakan kanggo njebak mungsuh ing toko.
eclipse - Ngadeg ing cahya, Mirage ngalami karusakan parah nalika bayang-bayang nggawe dheweke angel ngetutake lan luwih angel dilarani.
Prisma - Bukak energi orb sing ngetokake laser ing kabeh arah. Ngaktifake maneh bakal njeblugake prisma, nggawe buta mungsuh sing cedhak.

Petualangan - Jelajahi petualangan anyar kanthi pilihan level kesulitan sing ora bisa mbukak kunci. Pengalaman Warframe anyar iki diwiwiti kanthi petualangan "Bendungan Vor."

Konflik sektor ndhelik anyar - Pemain anyar mungsuh mode game pamuter sing bakal ngganti mode game konflik rel surya sing ana. Pilih klan utawa aliansi sing pengin sampeyan bantu lan mainake minangka panyerang utawa pertahanan ing misi multi-tahap! Nganti papat pemain manungsa saben sisih bisa main, ngisi lowongan kanthi nonton kanthi otomatis.

Gaman anyar
akzani - Senjata Mirage sing dipilih, pistol dual geni sing cepet iki bisa nyebabake.
Silva lan Aegis - Pedhang lan tameng digawe dening pemenang kontes desain gegaman: SilverBones.

Mode game sing ditambahi - Sing wis Infest pulih Eris. Hive sabotase, misi mbasmi lan slamet saiki kasedhiya!

La Nganyari 14 wis dirilis kanggo PC lan bisa didownload kanthi gratis ing www.warframe.com. Pemain saka PlayStation 4 bakal nampa mung sawetara minggu, uga pengalaman panganggo anyar, sing mbutuhake pangembangan ekstra kanggo ngontrol console Sony.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)