Iki minangka inovasi anyar sing bakal ditemokake ing Android Wear 2.0

Android Wear 2.0

Wingi iki Google resmi ngumumake kedadeyan ing pasar Android Wear 2.0, versi liya saka sistem operasi, utamane pangembang kanggo piranti sing bisa dipakai, ing antarane, tanpa mangu-mangu, smartwatches tetep misuwur. Ing artikel iki, kita wis nuduhake dhaptar lengkap jam tangan cerdas sing bakal nampa nganyari piranti lunak sing diumumake wingi dening raksasa telusuran.

Miturut David Singleton, wakil presiden Android Wear, iki ora mung nganyari wae, nanging iki sing paling gedhe sing digawe nganti saiki. Kanggo kabeh iki, kita mutusake arep menehi artikel utama babagan artikel iki warta sing bakal ditemokake ing Android Wear 2.0.

Google Assistant

Asisten Google

Ngenteni wis suwe nanging pungkasane Asisten cerdas Google wis tekan bangkekan tangan kita. Kanthi mung nutul salah sawijining tombol ing jam tangan utawa nggunakake printah swara "OK Google" Asisten bakal siyap menehi informasi sing dijaluk.

Ngerti cuaca dina iki utawa apa sing bakal mbesuk, nyemak dhaptar tugas utawa nggawe reservasi ing restoran minangka sawetara pilihan sing bakal ditawakake asisten cerdas saka raksasa telusuran.

Ora ana prekara anyar sing ora dingerteni, nanging nganggo Android Wear 2.0 Google Assistant Wis tekan bangkekan, supaya kita ora uwal saka akeh alangan, lan utamane supaya urip luwih gampang. Kanggo wayahe, elinga yen mung kasedhiya ing basa Inggris lan Jerman, sanajan Google wis negesake manawa kanthi nganyari mbesuk, mula bakal kasedhiya ing basa liyane. Muga-muga Spanyol ana ing antarane lan bisa uga luwih cepet mengko.

Personalisasi lan penyederhanaan

Salah sawijining prekara sing meh kabeh kita pangguna minangka jam tangan kanthi Android Wear ora kejawab yaiku informasi sethithik sing kadang bisa dideleng langsung ing layar. Google uga ora mikir babagan informasi sing bisa dideleng lan kanthi Android Wear 2.0, iki bakal akeh diganti.

Lan wiwit saiki kita bisa ngatur pasuryan nonton supaya nuduhake informasi luwih lengkap sing kita pilih. Kajaba iku, sampeyan uga bakal bisa ngatur panel sing beda-beda, kanthi akeh informasi, ing endi sampeyan bisa pindhah kanthi nggeser driji menyang kiwa utawa nengen. Contone, sampeyan bisa nggawe panel informasi gumantung saka lokasi sampeyan lan ora prelu duwe data sing padha yen ana ing kantor kaya ing gym.

Pungkasane, kita kudu ngandhani babagan iki langkah-langkah ing antarane aplikasi lan fungsi wis disederhanakake saengga bakal luwih gampang lan luwih cepet tinimbang sadurunge ngakses panel tartamtu.

Kemungkinan anyar ing panggunaan aplikasi

Android Wear 2.0

Kanthi tekane Android Wear 2.0 ora mung sistem operasi saya apik, nanging akeh aplikasi sing nerbitake perbaikan lan fungsi anyar, sing mesthi wae mengaruhi kita kabeh sing pangguna.

Contone Google Fit, diinstal kanthi asli ing sebagian besar jam tangan cerdas, saiki ngidini sampeyan ngukur jarak, kalori sing dibakar utawa denyut jantung, uga yen sampeyan mlaku-mlaku, mlaku utawa muter, sawetara sing bisa migunani banget.

Facebook Messenger, Glide, Google Messenger, Hangouts, Telegram lan WhatsApp uga wis apik lan mung karo notifikasi pesen sampeyan bisa nanggapi, ndhikte pesen utawa ndhikte jawaban sampeyan.

Saiki uga kita bisa ndownload aplikasi langsung saka Google Play sing wis terintegrasi ing piranti kasebut dhewe, lan busak saka menu kabeh sing ora digunakake.

Notifikasi

Kanthi rawuh resmi Android Wear 2.0, notifikasi wis akeh diganti. Tinimbang kertu putih sing katon ing sisih ngisor layar, sing meh ora ana sing seneng, saiki bakal ndeleng notifikasi kanthi cara sing luwih gampang lan paling penting.

Gumantung saka aplikasi sing nampa kabar, kita bakal bisa ndeleng kanthi warna utawa warna liyane. Kajaba iku, dheweke bakal katon nalika sampeyan ndeleng tangan lan yen sampeyan pengin ndeleng kabeh kabar ora ana masalah amarga cukup kanggo sampeyan geser layar utama kanggo ndeleng.

Android Pay

Google

Pungkasan lan kanggo nutup dhaptar poin penting iki sing bisa kita deleng lan nikmati ing Android Wear 2.0, kita ora bakal lali tekane Android Pay menyang boneka kita. Sistem pambayaran Google pungkasane mlebu ing jam tangan cerdas kita lan saiki bakal bisa mbayar nggunakake jam tangan cerdas, angger piranti seluler duwe NFC.

Saiki, sistem pembayaran iki mulai entuk pandhereke lan diarepake manawa saiki wis mlebu Android Wear, jumlah pangguna sing mbayar nggunakake piranti sing bisa dipakai bakal terus mundhak kanthi cepet. Muga-muga bisa uga gampang, gampang lan cepet digunakake, amarga telung prekara iki bakal dadi kunci ing mbesuk sampeyan.

Sabanjure, kita nuduhake sampeyan, kanggo ngilangi keraguan, dhaptar lengkap smartwatches manawa bakal nampa nganyari Android Wear 2.0 ing tanggal sing bakal ditemtokake dening pabrikan liyane;

  • ASUS ZenWatch 2
  • ASUS ZenWatch 3
  • Watch Casio Smart Ruangan
  • Casio PRO TREK Cerdas
  • Pendhiri Fosil Q
  • Fosil Q Marshal
  • Fosil Q Ngumbara
  • Huawei Watch
  • LG Watch R Kab
  • LG Watch Urbane
  • LG Watch Urbane Edisi 2 LTE
  • Akses Michael kors
  • Moto 360 Gen 2
  • Moto 360 kanggo Wanita
  • Moto 360 Olahraga
  • RunIQ Saldo Anyar
  • Misi Nixon
  • Kutub M600
  • TAG Heuer Nyambung

Ayo elinga manawa LG Watch Style lan LG Watch Sport sing wis anyar wis nginstal Android Wear 2.0 kanthi asli, lan saiki kita mung kudu ngenteni tekane sistem operasi Google versi anyar menyang piranti supaya bisa nyoba. anyar lan fungsi anyar, lan wiwiti nggawe kesimpulan saka iku.

Apa pendapat sampeyan babagan fitur anyar sing wis diluncurake Google ing Android Wear 2.0?. Marang sampeyan pendapat sampeyan ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki. Uga critakake fungsi utawa fitur anyar sing sampeyan pengin sing ditawakake dening raksasa search nganggo versi Android Wear sing anyar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Carlos ngandika

    Cara kerja internal karo versi anyar bisa uga ana susu, nanging babagan kabar… telek ..
    Sanajan sampeyan nonton jam kasebut, yen ora tutul "munggah", sampeyan ora bisa ngerti yen sampeyan duwe kabar. Sing penting yaiku dheweke tetep ing kana, supaya kita bisa ndeleng dheweke kanthi gampang.
    Lan yen whatsapp ... lali, "ing pliqui" kita bisa mangsuli. Sapa sing dadi ide supaya paling anyar ditampa ing ndhuwur obrolan?
    Ninggalake, kanthi logis. Lan yen sampeyan pengin maca langsung ing ndhuwur, sampeyan ora prelu mbuwang edan kanggo nambah konversi.
    Lan mangsuli ... babar pisan ora gampang. Sadurunge "tetanggan" layar lan sampeyan mangsuli. Saiki sampeyan kudu ndeleng ing njero konvlik kanggo pencet supaya bisa mangsuli.
    Lan uga, sadurunge sampeyan ndhikte lan sawise sawetara wektu ... pesen kasebut dikirim dhewe. Saiki sampeyan uga kudu nduwe tangan kanthi gratis lan ngenteni lambang cilik katon tutul lan ngirim pesen.

    Iki edan.

    Sadurunge ... Sanajan nyopir, sampeyan bisa mangsuli WhatsApp tanpa bebaya. Saiki bakal dadi kabodhoan nyata kanggo nyoba.

    Ayo ndeleng manawa nganyari versi amarga sawise nganyari, aku ora kejawab versi lawasku

    regards