Iki minangka warta ing desain ulang Google Hangouts

Google Hangouts

Akeh upaya sing diwenehake menyang Google supaya bisa duwe jaringan sosial lan pangguna bisa nggunakake macem-macem aplikasi olahpesen cepet. Sanajan kabeh iki, iki minangka salah sawijining masalah gedhe kanggo perusahaan amarga Google Hangouts utawa Allo kayane ora bisa nggayuh sukses.

Kanthi dipikirake, luwih apik manawa Google isih ora nyelehake andhuk lan saiki wayahe milih taruhan anyar. Gagasane yaiku nggawe sing anyar evolusi kanggo Google Hangouts saengga bisa dipanggonke minangka platform kanggo olahpesen cepet sing disenengi perusahaan, kalebu pesaing sing dhuwur kanggo Slack.

Évolusi kasusun saka nggawe rong aplikasi sing saiki diarani Chat and Meet, kalorone bisa kerja bareng lan kanthi kapisah amarga tujuane beda banget, kita nganggep yen bisa ngembangake ekosistem aplikasi Google lan nggedhekake kompatibilitas karo layanan liyane.

Google Hangouts Ketemu.

Kaping pisanan kita duwe aplikasi sing dikenal minangka Meet, sing umume kalebu produk sing bisa digawe panggilan video, fungsi sing wis ditawakake Google Hangouts nanging wektu iki wis dirancang maneh, miturut perusahaan, dadi luwih gampang, luwih intuisi lan modern.

Ing antarane inovasi anyar, bisa uga paling menarik, yaiku nyuda konsumsi data kanthi signifikan ing PC lan piranti seluler dibandhingake karo versi sistem sadurunge. Minangka detil, critakake manawa aplikasi iki saiki wis kasedhiya kanggo diunduh ing Google Play.

Ngobrol Google Hangouts.

Minangka kanggo Ngobrol, kaya sing diarani jeneng, kita ngomong babagan aplikasi olahpesen kaya ing endi, kanggo fungsi sing wis dingerteni, pilihan ditambahake, ing klompok sing padha, saliyane obrolan individu, saluran bisa digawe kita bisa ngomong babagan perkara sing luwih spesifik tanpa prelu ngganggu pangguna liyane. Minangka detil, critakake manawa sampeyan minangka salah sawijining fitur Slack sing paling akeh digunakake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.