Iki minangka sawetara warta paling penting sing wis ditemokake ing CES 2016

CES 2016

Dina-dina iki Elektronik Konsumen utawa apa CES sing padha karo singkatan ing basa Inggris, lan sanajan mesthine ora dingerteni dening kabeh wong sing ngunjungi saben dina, dina iki kita pengin nglumpukake ing artikel sawetara warta paling apik sing wis ditemokake ing acara iki. Mbok manawa dheweke ora penting banget, amarga kita durung nate weruh smartphone sing bakal dadi bintang pasar, sing diwenehake dening kabeh pabrikan kanggo Kongres Dunia Seluler, nanging kita bisa ndeleng gadget sing apik banget lan uga aneh. .

Samsung, LG utawa Huawei wis nyimpen lengane kanggo sawetara tanggal sabanjure, ing endi kita bisa ndeleng Galaxy S7, LG G5 utawa Huawei P9 sing diarepake yen dikabarake bisa muncul ing edisi CES iki, nanging isih dadi Consumer Electronics Show sing kebak anyar.

Fitbit Blaze

pas dicokot

Salah sawijining hal anyar sing paling kaget meh kabeh kita yaiku smartwatch anyar ditampilake Fitbit, sing sawise ngrebut pasar kanthi gelang sing ngetang, nyoba maneh nelukake pangguna pangguna nganggo jam tangan anyar sing diarani Fitbit Blaze.

Kanthi desain sing apik, batere sing bakal ngidini kita nggunakake udakara 5 dina lan kanthi poin sing ora menehi GPS kanggo ngawasi balapan utawa latihan lan luwih saka rega sing nganti 229 euro, kita lagi diadhepi piranti sing luwih menarik tinimbang sawetara kesenjangan penting liyane.

Saiki kita kudu ngenteni kapan bakal tekan pasar, utamane ing Spanyol, banjur bakal wayahe nyoba lan bisa ngadili kanthi bener.

Huawei MediaPad M2 lan Huawei Watch

Huawei Watch

Huawei minangka perusahaan hebat liyane sing wis ngejutake kita, sanajan kita bisa ujar manawa separo lan umume piranti sing wis resmi ditampilake ing CES 2016 iki, kita wis ngerti amarga wis nate menehi presentasi ing China , ing acara pribadi babagan informasi sing akeh muncul.

Pabrik Tiongkok ing kesempatan iki wis ngumumake Huawei Watching siji versi khusus kanggo wanita Contone, kalebu kembang minangka wallpaper lan jinis cemlorot ing pinggir. Kajaba iku, dheweke uga nuduhake MediaPad M2 anyar, tablet canggih sing nawakake layar 19 inci lan kanthi ciri khas lan spesifikasi, desain sing ati-ati banget lan rega sing apik, bisa dadi salah siji sing paling populer tablet. didol taun 2016 iki.

Pungkasane, kita uga kudu ngobrol Huawei Mate 8, sing wis dingerteni luwih saka cukup, nanging babagan sing wis kita ngerteni luwih akeh informasi ing CES iki lan Huawei wis ngumumake tekane pirang-pirang negara lan uga wis mulang babagan fitur lan fungsine sing apik.

Kulawarga Pixi 4

Samsung

Alcatel minangka perusahaan liyane sing mutusake ora ngenteni Kongres Dunia Seluler utawa acara liyane kanggo nampilake piranti seluler paling anyar lan njupuk keuntungan saka CES kanggo nuduhake Pixi anyar 4.

Ing kulawarga anyar iki, kanthi warna, kita bisa nemokake rong smartphone 3,5 lan 4 inci, phablet kanthi layar 6 inci lan uga tablet 7 inci, tanpa diragukan, kulawarga sing lengkap banget.

Diorientasi ing omah sing paling cilik, dheweke ora bakal menehi ciri lan spesifikasi sing luar biasa, nanging bakal luwih saka cukup. Dheweke uga duwe kaluwihan banget amarga duwe fungsi GPS saengga wong tuwa bisa ngerti dununge anak-anake kapan wae.

Sayange, saiki, piranti kulawarga Pixi 4 ora kasedhiya nganti wulan April. Rega kasebut bakal dadi paling irit lan kita bisa entuk Pixi 4 3G kanthi rega 59 euro, nganti rega ing versi paling larang nganti 149 euro.

LG K7 lan LG K10

LG

Kita wis ngerti manawa televisi bakal duwe bobot ing CES 2016 iki LG, lan kita ora salah. Lan kasunyatane yaiku perusahaan Korea Selatan wis nampilake piranti sing menarik adhedhasar platform WebOS lan kanthi standar 8K anyar. LG Flex 3 sing durung ana tilas sing durung bisa ditemokake kanthi resmi, sanajan kasunyatane taun lalu kerangka CES minangka papan sing dipilih LG kanggo nampilake LG Flex 2.

Apa sing wis ditampilake LG kanthi resmi yaiku loro terminal anyar, LG K7 lan LG K10 sing dibaptis sing bakal nyoba golek landhesan ing sawetara pasar. Karakteristik lan spesifikasi kasebut bisa diarani manawa paling umum lan biasa.

Kehormatan 5X

Honor

Honor, anak perusahaan Huawei ora bakal kliwat janjian karo CES 2016 lan sanajan wis resmi menehi sing anyar Kehormatan 5x sing Wis didol umpamane resmi ing Spanyol liwat Amazon. Nanging, wis rampung ing framework acara iki amarga wiwit saiki bakal adol umume piranti ing Amerika Serikat.

Babagan Honor 5X anyar iki pKita bisa ujar manawa minangka versi sing luwih gampang saka Honor 7 sing anyar. Bakal duwe layar 5,5 inci, prosesor Snapdragon 615 lan Android versi 5.1.1 minangka sistem operasi.

ASUS ZenFone 3

ASUS Zenfone Kab

Sanajan kasunyatan manawa pabrikan gedhe ing pasar ponsel durung nuduhake kapal penggedhe anyar kanggo taun ngarep, sawetara perusahaan, sing tetep dadi latar mburi kayata ASUS, wis nampilake terminal kelas anyar sing anyar lan kayane wis predestine sawetara smartphone gedhe ing pasar.

Khusus ing CES 2016 kita wis bisa ketemu karo Zenfone 3 sing saliyane fitur lan spesifikasi sing kuat lan apik banget kanggo desain sing tliti lan utamane kanggo regane.

Kajaba iku, lan meh mesthi ing sawetara jam sabanjure, kita bakal nemokake luwih akeh piranti ASUS, kalebu komputer lan macem-macem aksesoris.

Casio WSD F10 Kab

Casio

Wis suwe kita ngerti Casio ngembangake jam tangan pertama lan nggunakake CES kanggo saiki kanthi resmi. Dibaptis nganggo jeneng WSD-F10 Iki minangka piranti sing fokus ing olahraga ruangan lan petualangan. Kanthi layar 1,32 inci kanthi résolusi 320 x 320 piksel, iki bakal cocog kanggo atlet apa wae, sanajan desaine mula-mula kita wedi yen ora bisa nelukake sapa wae.

Regane ora bakal dadi kekuwatan liyane lan yaiku bakal tekan pasar kanthi rega $ 500 sing nggawe salah sawijining jam tangan sing larang banget ing pasar. Kita bakal bisa ndeleng kanthi suwe lan tekane Casio WSD-F10 iki ing pasar yen entuk sukses utawa dadi target, amarga meh kabeh nuduhake, upaya Casio sing pertama gagal entuk pijakan ing pasar jam tangan.

Prosesor Mediatek MT2523

Prosesor Mediatek

Sanajan piranti sing paling asring narik kawigaten meh kabeh wong ing jinis acara kasebut yaiku smartphone utawa jam tangan cerdas, CES uga nyedhiyakake akeh aksesoris komputer, prosesor, kulkas, mesin cuci lan akeh liyane sing angel dibayangake. .

Mediatek minangka salah sawijining perusahaan sing nggunakake kauntungan ing Las Vegas kanggo umumake Chip MT2523, dirancang khusus kanggo jam tangan cerdas, sanajan kita uga bisa ndeleng ing piranti liyane. Ndhukung GPS, mode dual Bluetooth lan dhukungan MIPI kanthi resolusi dhuwur sing bakal menehi pengalaman unik ing jam tangan sing cerdas. Saiki kita mung butuh pabrikan kanggo nggunakake piranti anyar kasebut, prekara sing bisa dibayangake bakal cepet banget.

CES 2016 kaya saben taun dadi acuan acuan kanggo akeh perusahaan lan uga dadi senjata wiwitan sajrone setaun sing diarepake warta gedhe. Acara kasebut durung rampung, mula sanajan saiki kita wis nuduhake sawetara piranti sing paling menarik sing wis katon, bisa uga kita isih duwe sawetara kejutan sing menarik.

Saiki kita mung nggunakake sawetara dina wulan Januari, nanging kita wis ndeleng luwih saka selusin piranti sing pengin dikepengini. Saiki wayahe nyiyapake kanggo Kongres Dunia Seluler, sing bakal njupuk alih saka CES 2016 lan kita bisa ndeleng kabeh warta sing durung bisa ditemokake ing Las Vegas. Contone lan tanpa nggoleki banget meh mesthi kita bisa ndeleng Galaxy S7 utawa LG G5 anyar

Apa gadget sing paling narik kawigaten kabeh sing wis katon ing CES?. Sampeyan bisa menehi katrangan babagan papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki kasedhiya.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Ramon ngandika

    Asus zenphone 3 menarik banget