Warta video game paling nggegirisi ing taun 2015

Warta video game 2015

2015 sing arep dipateni iki ndadekake kita judhul kaliber sing apik kayata Mortal Kombat X, Metal Gear Solid V: Pain Phantom, Bloodborne, The Witcher 3, Super Mario Maker, Splatoon, Halo 5, Fallout 4 o Undertale lan mbesuk 2016 nggambar segara sing apik banget karo dhaptar game video liyane sing nggegirisi kanggo kabeh sistem, saliyane presentasi sing ditunggu-tunggu ing jagad misterius Nintendo NX.

Kanthi cara sing padha, sajrone rolas wulan iki, kita uga duwe sawetara berita babagan jagad game video sing wis ditandhani taun iki. Sawetara mesthine sedhih lan liyane sing wis padha karo kontroversi, lan kita mung bakal mriksa judhul sing bakal dielingi ing taun 2015 iki, sing bakal pamitan.

Satoru Iwata tilar donya

satoru iwata

Tanpa mangu-mangu, kabar sing paling tragis ing taun 2015 yaiku matine Satoru Iwata ing wulan Juli Presiden ora iso lali iki Nintendo Dheweke misuwur ora mung amarga peran manajerial, kanthi sukses lan kesalahan sing gedhe, nanging uga kanggo gamer lan semangat sing ditindakake: program video legendaris bakal tetep dieling-eling. Nintendo Direct. Pati kasebut ditindakake sawise gelut karo kanker sing paling jahat lan agawe lan nggegirisi industri sing nampilake rasa tresna lan tresna marang karakter iki. Ngaso tentrem.

 

Activision njupuk alih Candy Crush Saga

permen-naksir2

Ora sing misuwur Candy tresna Mesthi wae game sing dihormati lan dihormati dening pemain game hardcore, nanging mesthine minangka kedadeyan ing pasar sing diarani game video sosial. Ngadhepi sukses program, ora suwe suwe uga tentara klon Candy tresna y Activision, entuk otot finansial, ora nandur modhal maneh lan ora kurang saka 5.900 milyar dolar kanggo dipikolehi King, pangembang program jutawan, lan tambahake menyang aset sampeyan.

 

Pungkasan Club Nintendo

logo klub Nintendo

La gedhe N mungkasi program kasetyan ing Klub Nintendo antarane tengah lan pungkasan 2015, sawise rolas taun operasi, nawakake materi eksklusif lan hadiah kanggo pangguna konsol game. Nintendo. Saiki Nintendo Kula Iki minangka layanan pengganti sing bisa digunakake, sanajan diarepake mbesuk sing ing Kyoto bakal nuduhake rencana keanggotaan lan hadiah anyar nalika tekane sistem sing anyar, Nintendo NX.

 

Phil Harrison ninggalake Microsoft

phil-harrison

Phil Harrison, sawise menehi tandha ing perusahaan kayata Atari o Sony, gabung karo jabatan eksekutif Microsoft ing 2012 dadi wakil presiden divisi game video lan tanggung jawab kanggo pasar Eropa Xbox. Ing wacana liwat Sony, uga nyekel posisi manajemen sing penting, mung ing wiwitan sing kikuk PlayStation 3, lan sabenere, ditinggalake Microsoft ing wulan April taun iki, sadurunge presentasi sing mbebayani kanggo jagad Xbox One, dimuat karo kontroversi, kayata watesan panggunaan piranti lunak bekas. Casulidad utawa wong iki rada ora sopan?

 

Silent Hills dibatalake

bukit sepi

Saga medeni mitos saka Konami Wiwit dadi waralaba sing dihormati nganti dadi pengalaman setengah gas sing digawe dening studio non-Jepang. Kanthi niyat bisa urip maneh Silent Hill kabeh dhuwur, Hideo Kojima gabung karo direktur film kasebut Guillermo del Toro, saliyane duwe tampilan televisi Norman reedus ing peran protagonis, proyek sing diasorake kanthi kekuwatan Mesin Fox lan potensine ora mung ditampilake kanthi demo mitos kasebut PT kanggo PlayStation 4. Sayange, nyusun ulang saka Konami nyebabake pembatalan iki Silent Hills, sing katon skandal. Sapa ngerti manawa pangembang mitos bakal njupuk tugas kasebut ing mbesuk utawa yen pertunjukan kasebut bakal ngilangi kabut.

 

Masa depan Nintendo

tatsumi kimishima

2015 iki pancen kuat kanggo gedhe N. Kanggo rong warta sing wis dikomentari, kita kudu nambah proses jero maneh fokus menyang visi bisnis Nintendo, kanthi wara-wara kayata aliansi karo Sugeng rawuh, sing bakal ngidini franchise omah Mario bisa nggayuh piranti seluler. Paling anyar yaiku pesen saka presiden anyar Nintendo, Tatsumi Kimishima, pengusaha sing berpengalaman sing pengin ngeksploitasi sadurunge kabeh sifat intelektual saka gedhe N lan melu bisnis anyar, tanpa lali main game video, sing nggawe sistem sabanjure nggawe rahasia sing curiga: Nintendo NX.

 

Final Fantasi VII digawe maneh

Final Fantasy VII gawe maneh

Sawise pirang-pirang taun mengklaim, para penggemar pungkasane nyumurupi panjaluk kasebut: ing E3 2015, Enix Square nggawe woro-woro bersejarah sing negesake pangembangan Final Fantasy VII Remake. Nanging, informasi pisanan babagan review petualangan sing ditunggu-tunggu Cloud Dheweke ora seneng banget: pangowahan ing sistem pertempuran, distribusi ing format episodik ... Kita kudu ngenteni kanggo ndeleng apa kabeh iki lan menilai remake iki cocog yen wis ana ing tangane, yaiku liyane ...

 

Hideo Kojima ninggalake Konami

kojima

Salah sawijining guru ing jagad video game, Hideo Kojima, nilaraken papan dununge minangka pangembang meh 30 taun ing taun 2015. Owahi wawasan bisnis saka Konami nggawa ketegangan lan ketegangan karo kreatif sing misuwur, sing kontribusi pungkasan kanggo perusahaan Jepang yaiku Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, program sing yen sampeyan wis main lan ngetrapake kanthi bener, sampeyan bakal ngerti manawa, sanajan mupangate, isih butuh sawetara wulan kerja. Durjana Konami - Kojima duwe poin penting liyane kanthi larangan nyata pangembang kanggo para kreatif kanggo nglumpukake hadiah sing diwenehake Metal Gear Solid V mbiyen Game Anugrah 2015. Saiki Hideo Kojima sampeyan lagi rekrutmen kanggo sinau independen anyar, kojima Productions, Pakaryan sing pertama bakal digarap PlayStation 4 y PC.

 

Versi PC ceroboh

fana kombat x batman

Warner Bros Interaktif wis duwe rong rilis paling kuat 2015 ing taun iki: kita ngomong babagan offal viscera lan balung saka Mortal Kombat X lan petualangan pungkasan Ksatria Peteng, Batman Arkham Knight. Kaloro judhul kasebut misuwur banget karo para pemain console, dene pangguna saka PC dheweke wis katon lan dikarepake kanthi konversi sing diganggu kesalahan program sing wis nyebabake ekstrem sing ora diduga. Ing cilik saka Batman Arkham Knight, penerbit dhewe ing posisi mbalekake dhuwit menyang para pembeli lan mbatalake game kasebut saka adol, ngeculake maneh sawetara wulan mengko, lan perhatian, tanpa ngrampungake kabeh kemunduran teknis kasebut: guyon pembunuh lengkap.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.