WhatsApp bakal miwiti nuduhake data karo Facebook

Whatsapp

WhatsApp bubar nganyari kabijakan privasi, lan kayane salah sawijining miliaran pangguna sing wis mutusake mandheg lan maca. Nalika nganyari kabijakan privasi iki, WhatsApp kanthi sopan ngumumake yen wiwit nuduhake informasi pangguna karo Facebook. Janji khas sing ditindakake, nanging katon nalika Facebook njupuk WhatsApp lan dadi gratis kanggo kabeh wong. Iki minangka langkah pertama sing ditindakake WhatsApp kanggo nggabungake karo Facebook, sawijining kegiyatan sing wis ditindakake aplikasi liyane kayata Instagram, sing integral karo Facebook.

WhatsApp nerangake ing blog yen bakal nuduhake data kayata nomer telpon karo Facebook kanthi tujuan mbantu perusahaan ngatur basis data kasebut. Kita ora ngerti sepira maksude tujuwane bakal nyata, nanging jelas yen Facebook nggoleki apa-apa kanggo akuisisi WhatsApp lan kita ora yakin manawa bakal menehi layanan kanthi gratis, kita wis ngerti manawa saiki, nalika produk gratis sing digunakake, amarga produke yaiku awake dhewe. Pangowahan kasebut, miturut WhatsApp, wis digawe kanggo ngatasi masalah SPAM ing aplikasi kasebut. Nanging, miturut perusahaan kasebut, Facebook ora duwe akses menyang komunikasi, sing dingerteni, amarga duwe enkripsi end-to-end, mula intercepting pesen kasebut ing server ora bisa ditindakake.

Facebook kayane ora ngladeni basis data sing wis gedhe sawise meksa miliaran wong nginstal Facebook Messenger yen pengin ngobrol saka piranti seluler. Dadi, Facebook duwe loro aplikasi olahpesen cepet sing paling kuat saiki, lan kita ora bakal kaget yen cepet utawa cepet bisa nggabungake layanan kasebut kanthi cara siji utawa liyane, amarga ora ana gayane duwe rong aplikasi kasebut ing pasar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   BERNARDO Turbides Lizardo ngandika

    Penting banget

bool (bener)