WhatsApp bakal ngidini kita ndownload salinan data

Iki minangka scam WhatsApp anyar sing bakal dicolong data sampeyan

Ora bisa ditolak manawa kedadeyan tanggal 25 Mei nggawe perusahaan teknologi bisa digunakake terus-terusan lan nggawe pangowahan dadi luwih transparan nalika nglumpukake data. Undhang-undhang Perlindhungan Data anyar bisa nggoleki perusahaan sing ora adaptasi karo peraturan anyar. Y WhatsApp wis siyap nganggo owah-owahan sing diumumake. Nanging sing paling penting: sampeyan bakal bisa njaluk salinan data sakcepete.

En el blog dhewe WhatsApp, perusahaan ngumumake yen nggawe pangowahan lan maneh negesake manawa kabeh data dienkripsi end-to-end lan ora bisa maca utawa ngrungokake obrolan sing sampeyan gunakake. Kajaba iku, dheweke uga njlentrehake manawa dheweke ora nuduhake data sampeyan kanggo nambah pengalaman pangguna utawa nampa pariwara saka Facebook. Dheweke arep kolaborasi karo luwih akeh perusahaan Facebook, nanging warta bakal teka sedhela lan kanthi rinci. Nanging, sing paling disenengi yaiku kemungkinan njaluk download kabeh data sampeyan.

Tampilan

Perusahaan njamin manawa ing sawetara minggu kepungkur, kita bakal duwe alat anyar ing konfigurasi WhatsApp lan bakal kasedhiya kanggo kabeh pangguna ing saindenging jagad. Mesthine, kabeh kudu nduwe versi paling anyar saka layanan olahpesen cepet sing kasedhiya. Kajaba iku, iki bakal nggayuh pangguna Android lan iOS.

Kepiye sampeyan bisa ndownload kabeh data? Sampeyan kudu mbukak "Setelan" banjur menyang bagean "Akun". Banjur kita bakal duwe opsi anyar - durung kasedhiya nalika nulis artikel iki - sing bisa dijaluk «Nyuwun informasi akun». Kanthi iki sampeyan bakal ngirim panjaluk menyang WhatsApp lan sampeyan bakal nampa wangsulan kanthi maksimal telung dina.

Sawise wektu iki, sampeyan bakal nampa kabar saka perusahaan sing ngandhani yen sampeyan wis duwe file kanggo didownload. Ing prekara iki sampeyan kudu lunga menyang papan sing padha sadurunge Setelan> Akun> Nyuwun informasi akun lan ing kana sampeyan bakal duwe pilihan kanggo ndownload laporan lengkap. Sampeyan bakal ndownload file ZIP sing bakal ngemot file kanthi ekstensi HTML lan JSON liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.