WhatsApp mandheg nuduhake konten pesen sawise nganyari iPhone menyang iOS 11.4

Peluncuran Selasa pungkasan iOS 11.4 ing versi pungkasane, tegese pungkasane sawetara masalah sing paling jengkel sing kita alami meh saben dina ing iPhone nganggo versi sadurunge, kayata titik ireng, lambang aplikasi sing dilebokake ing wektu luang ing springboard utawa kelainan obrolan umum ing aplikasi Pesen.

Nanging, sawetara mangkat lan liyane teka. Ing kesempatan iki, kita ngomong babagan WhatsApp, ratu aplikasi olahpesen ing saindenging jagad lan alat dhasar kanggo jutaan pangguna nalika komunikasi. Sawise nganyari iOS 11.4, akeh pangguna sing ngerti kepiye Kabar WhatsApp katon kosong, tanpa nuduhake pangirim utawa konten, utawa kadang mung sing ngirim.

Ternyata, pembaruan iki utawa versi aplikasi WhatsApp (durung dingerteni sapa pelakune) mengaruhi kabar push, sing ngidini kita nampa kabar apa wae sawayah-wayah, saka aplikasi olahpesen, klien surat, game, aplikasi. Kanggo ngrampungake masalah iki, kita kudu pindhah menyang setelan WhatsApp.

Ing Setelan WhatsApp, klik ing Notifikasi. Sabanjure, kita kudu ngaktifake saklar Pratinjau. Opsi iki ngidini kita ndeleng teks sing kalebu ing notifikasi. Yen opsi iki wis diaktifake, kita kudu pindhah menyang setelan iOS.

Ing Setelan iOS, klik ing Notifikasi, sing dununge ing blok pilihan liyane. Sabanjure, kita golek aplikasi WhatsApp banjur klik. Sabanjure, kita menyang pilihan pungkasan sing kasedhiya sing diarani Tampilake pratinjau banjur pilih Tansah.

Salah siji cara utawa cara liyane, liwat WhatsApp utawa liwat setelan iOS, kita bakal bisa ngatasi masalah sing kedadeyan saka nganyari iOS paling anyar, nanging ora ateges masalahe ana, bisa uga WhatsApp. , aplikasi sing operasine kadhang kala isih akeh sing dikarepake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.