WhatsApp ngluwihi operasi suwene nem wulan ing piranti lawas

IOS iOS

Saiki kita ngobrol akeh babagan BlackBerry, amarga ana terminal anyar sing diluncurake, amarga model anyar sing bakal diluncurake ing pasar kanthi keyboard fisik ... Saiki giliran ora ngobrol babagan model saiki, nanging model lawas. Sawetara wulan kepungkur, WhatsApp ngumumake, kayata Skype, yen bakal mandhegake layanan menyang piranti kanthi sistem operasi sing luwih lawas, kayata smartphone karo Android nganti 2.2, iOS 6, S40 lan S60 saka Nokia, BlackBerry OS, Windows Phone 7 lan BlackBerry OS. Nanging pangguna terminal veteran kasebut isih bakal bisa terus nggunakake WhatsApp sajrone nem wulan sabanjure, amarga ekstensi sing wis diumumake WhasApp kanggo pangguna kasebut.

Ing pirang-pirang negara, utamane sing duwe ekonomi berkembang, akses menyang terminal kanthi luwih akeh fitur isih winates banget lan siji-sijine terminal sing bisa sampeyan tuku ora ana gandhengane utawa terminal sing wis dipikolehi liya lan saiki ora ana pilihan liyane.

Nanging kasus BlackBerry 10 nyerang, sistem operasi karo BlackBerry nyoba entuk pangsa pasar maneh lan operasine meh padha karo Android, nyatane ngidini kita nginstal aplikasi Android kanthi nggawe sawetara pangaturan. Tenggat wektu anyar sing diumumake dening WhatsApp yaiku 30 Juni 2017. Ing tanggal kasebut, pangguna sing terus nggunakake terminal sing ora dianggep kalebu sing didhukung dening WhatsApp ora bakal bisa nggunakake aplikasi kasebut maneh.

WhatsApp dudu sing pertama utawa bakal dadi pangembang terakhir ninggalake platform, amarga wis usang lan ora bisa nawakake langkah keamanan sing beda-beda sing ditawakake saben update anyar. Skype minangka layanan liyane sing saiki wis ora bisa digunakake ing terminal kanthi versi Android luwih murah tinimbang 4.1, amarga padha karo WhatsApp.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.