WhatsApp ngaktifake sistem keamanan kanthi rong langkah

Tampilan

Praktis kaya kabeh aplikasi sing diduweni Facebook, Tampilan mentas ngluncurake update anyar kanthi tujuan supaya bisa dadi tolok ukur sing sejatine kabeh kompetisi kudu ndeleng awake dhewe. Kanggo iki, isih akeh fungsi anyar sing kudu dikembangake, sanajan wis suwe demonstrasi, dheweke duwe «sijine batere»Ing babagan pangembangan lan mung sawetara wektu sadurunge entuk target.

Salah sawijining bagean sing paling akeh ditindakake kerja lan sing ora katon penting banget kanggo para pimpinan platform, yaiku babagan masalah Keamanan. Thanks kanggo iki, wis ing 2016 kita bisa ndeleng kepiye sistem enkripsi end-to-end pungkasane digabungake kanggo nggawe kabeh komunikasi dadi luwih aman. Saiki wayahe njupuk langkah anyar kanggo ngumumake tekane verifikasi rong langkah menyang WhatsApp, lapisan keamanan tambahan sing dikarepake supaya akun kita ora gampang banget.

WhatsApp nambahake mode verifikasi rong langkah menyang versi beta app.

Verifikasi rong langkah ing WhatsApp ora, kanthi cara liya, padha karo sistem sing kita kenal wiwit, sawise diaktifake, saiki mung kasedhiya ing versi beta app kanggo Android lan Windows Mobile, kita kudu ketik kode enem digit sing bakal dadi sandhi sing kudu dilebokake kanggo ngaktifake akun WhatsApp ing ponsel liyane, uga alamat email (opsional) sing bakal mateni verifikasi yen lali kode kasebut.

Wiwitane aku kudu ngakoni manawa cara verifikasi akun sing aneh mula saya nggatekake, dene perusahaan liyane milih pesen SMS, WhatsApp ngelingake kode. Ketoke lan kaya sing wis dikomentari pihak sing tanggung jawab ing platform kasebut, mula amarga verifikasi nomer telpon digawe nalika ngaktifake layanan kasebut ing ponsel ing endi pangiriman SMS utawa telpon wis digunakake.

Pungkasan, sorot detail sing penting banget, yen kita ngaktifake keamanan rong langkah WhatsApp lan lali kode lan uga ora nyisipake alamat email, bisa uga ditindakake kanthi gampang, pitung dina ora bakal bisa ngaktifake akun. Sawise wektu iki, kita bakal bisa ndaptar maneh ing WhatsApp tanpa mbutuhake kode, sanajan minangka titik negatif, kudu dielingake yen kita ora bakal nampa pesen sing ditundha. Yen 30 dina kliwat dudu pitung dina, akun bakal disetel kabeh kaya pangguna anyar.

Informasi liyane: Tampilan


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.