WhatsApp Plus, aplikasi sing ndhelikake virus mbebayani

WhatsApp bakal nggabungake pembayaran

Mesthi luwih saka siji sing teka nemokake aplikasi WhatsApp Plus iki ing obrolan WhatsApp dhewe utawa aplikasi olahpesen liyane kayata Telegram, lsp. Ya kayane kayane ing aplikasi olahpesen sing mesthine bakal katon malware sing nyimpen data pangguna Lan ati-ati, sampeyan bisa ngakses kabeh kanthi cara sing gampang amarga pangguna menehi ijin.

Kanthi iki, kita bakal ngrujuk kabeh data ing smartphone kayata kontak, pesen lan sing paling sensitif: el nomer kertu kredit utawa rincian bank. Kaya sing dilaporake Keygen, virus kasebut sneaks amarga aplikasi iki 

WhatsApp Plus, aja nyedhaki dheweke!

Intine, aplikasi iki ora kasedhiya ing toko aplikasi resmi, utawa ing Google Play store utawa ing App Store, mula dituduhake saka jaringan sosial utawa aplikasi olahpesen liwat link langsung. Yen wis ana ing web ngidini kita ndownload app lan kanthi alesan menehi warta hebat ing ngarep aplikasi asli, iki rampung karo kabeh informasi sing diwenehake smartphone amarga malware sing nginstal kita.

Kayane sawetara pangguna bisa gampang ngapusi iki lan mulane padha Keygen Dheweke wis ngubungi WhatsApp lan mbabarake hoax ing kabeh jaringan sosial. Sampeyan kudu ngerti WhatsApp mung duwe siji aplikasi resmi lan iki diarani WhatsApp, ora ana sing liya, dadi ngabari kanca-kanca sampeyan babagan warta iki lan sing paling penting aja nganti jebule jinis iki. Ing Google Play Store lan ing App Store, aplikasi resmi diidentifikasi kanthi pirang-pirang unduhan sing diduweni, sisane luwih becik ditindakake tanpa asal-usul ora dingerteni.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)