Windows 8.1 ora bakal turu ... Kepiye cara ndandani fungsi iki?

Windows 8.1 turu

Windows 8.1 minangka update anyar sing diusulake Microsoft kanggo sistem operasi paling anyar, sing nambahake fitur sing cukup akeh sing saiki, kita kabeh dadi ahli waris.

Sayange, wong-wong sing bermigrasi saka Windows 8 menyang Windows 8.1 nemoni masalah cilik, komputer ora bakal turu maneh kanthi cara konvensional Nanging, kabeh bakal mati kabeh kanthi cepet, kabeh proses restart kudu suwe. Kahanan kasebut jebule kedadeyan amarga ana variasi cilik ing sawetara fungsi sistem operasi, sawijining prekara sing gampang diatasi liwat pirang-pirang langkah berurutan sing bakal dituduhake ing artikel iki.

Kirim utawa ora kanggo turu Windows 8.1

Apa sing wis dakkandhakake sadurunge duwe dhasar cilik, lan nalika Windows 8.1 dikirim mati, sejatine mlebu tahap turu, iki sing dadi sebab urip maneh luwih cepet saka apa sing bisa dikagumi ing Windows 7 utawa luwih dhisik saka iki; Kanggo ngerti manawa ana masalah ing sistem, kita mung kudu tindakake langkah-langkah ing ngisor iki:

  • Kita miwiti Windows 8.1 kanthi cara konvensional.
  • Si kita langsung mlebu meja kita bali menyang Layar wiwitan nganggo tombol Windows.
  • Sawise tekan kene, kita kudu nggunakake trabasan keyboard Menang + W.
  • Sanalika kothak centhang bakal diaktifake. Nggoleki ing lingkungan iki.
  • Ing kana kita mung kudu nulis «Ngatasi masalah".

Windows 8.1 turu 01

Kita bakal nggawe istirahat sedhela ing bagean prosedur iki kanggo nuduhake sawetara trik sing bisa digunakake kapan wae; nalika nulis ukara ikiNgatasi masalah) kita bisa ngujo ing sisih ndhuwur sing ditulis Konfigurasi panah mudhun kuwalik cilik uga ana.

Windows 8.1 turu 02

Yen kita pencet panah iki, sawetara pilihan bakal katon lan kita kudu milih sing nyebutake «Saindhenging«; mula kita mung kudu pencet Entrar pKanggo mbukak panel pitulung ing Windows 8.1 desktop.

Apa sing kasebut ing ndhuwur mung siji opsi sing bisa digunakake nalika semana, sanajan ora lali, ora masalah amarga pilihan sing padha karo sing dipilih (Saindhenging) mengko kita temokake ing jendhela sing dibukak ing njero mejo.

Windows 8.1 turu 03

Gambar sing sadurunge wis diselehake nuduhake apa sing disaranake, yaiku yen sadurunge ana jendela «Ngatasi masalah"ing Windows desktop, menyang sisih kiwa saiki ana pirang-pirang pilihan. Uga ana sing saiki, yaiku «Deleng kabeh«. Kanthi ngeklik link iki (Waca Kabeh), antarmuka jendhela bakal ganti dadi jinis dhaptar.

Windows 8.1 turu 04

Saka iku, kita kudu ngarahake perhatian menyang sisih tengah ing endi dununge sing pancen minat karo kita, sing duwe jeneng kasebut Energi. Ngeklik pilihan (Energi) anyar iki bakal mbukak tuntunan liwat jendela; ing kana kita bakal dilaporake manawa fungsi Windows 8.1 Power bakal nyoba mbenerake masalah sing ditemokake ing setelan sistem operasi.

Windows 8.1 turu 05

Kita mung kudu klik Sabanjure pSupaya tuntunan miwiti nggoleki jinis kesalahan sing ana.

Windows 8.1 turu 06

Sawise suwe, analisis bakal rampung, nuduhake kita jendhela cilik sing bakal ditampilake jinis kesalahan sing wis didandani; kita mung kudu nutup jendhela iki banjur siyap-siyap urip maneh komputer supaya bisa ditrapake.

Windows 8.1 turu 07

Yen ing jendela pungkasan sing kasebut, ora ana jinis koreksi kesalahan tegese sistem bisa digunakake kanthi apik lan wektu tundha restart sejatine amarga akeh aplikasi sing bisa diinstal ing Windows 8.1; Yen kedadeyan kasebut, disaranake sampeyan nganalisa babagan aplikasi sing wis diinstal lan sampeyan bisa ndeleng, sing endi sing njupuk akeh sumber daya (kaya ruang) lan kanthi mangkono, coba mbenerake masalah kasebut kanthi cara liya.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)