CMDer - Windows 10 Advanced Command Terminal ing Windows 7

CMD canggih ing Windows 10

Yen sampeyan wis duwe kesempatan kanggo ndownload lan nginstal versi anyar Windows 10 (kanthi nomer seri kalebu) kaya sing wis disaranake sadurunge, mesthine sampeyan wis nikmati pirang-pirang fitur lan fungsi anyar sing diarani tinjauan.

Salah sawijine ngandhani "CMD" sing dioptimalake lan maju, sing praktis nate kelalen "CMD klasik" amarga ing sing diajokake Windows 10, sampeyan bisa nggunakake menu konteks lan fungsi sing beda-beda sing umume didhukung trabasan keyboard; Yen sampeyan ora duwe Windows 10 lan pengin ngrasakake fungsi sing padha, disaranake sampeyan nggunakake «CMDer», aplikasi gratis sing padha uga ing Windows 7, Windows XP utawa sistem operasi liyane sing digunakake.

Download lan jalanake «CMDer»

Kaya biasane, rekomendasi pisanan yaiku sampeyan menyang situs web resmi pangembang "CMDer" supaya sampeyan bisa ndeleng saben versi sing diusulake. Ing kana sampeyan bakal sok dong mirsani versi cilik (mini) mung 7 MB, ana liyane (luwih mudhun) sing duwe 250 MB, sanajan ing format sing dikompresi, sampeyan bisa ndownload kanthi mung 115 MB.

CMder 01

Yen sampeyan kepengin weruh bedane ing antarane saben versi kasebut, pangembang bakal nyebutake amarga iki amarga ing versi pisanan (versi mini) mung fungsi dhasar CMD sing bisa digunakake, dene sing luwih apik, meh saben Prentah Unix sing sampeyan butuhake kapan wae. Keuntungan paling gedhe yaiku sampeyan bisa nggunakake alat iki kanthi cara portebel, sing menehi saran yen sampeyan bisa nggawa ing pendrive USB tanpa masalah utama; Iki tegese kita ora prelu nindakake instalasi, nanging luwih becik nggunakake klik kaping pindho.

Fitur lan fungsi CMDer sing paling penting

Kaya sing wis kasebut ing wiwitan, yen sampeyan wis maneh babagan warta sing beda babagan Windows 10 lan khusus, "CMD" anyar, sampeyan bakal ngerti apa sing bakal ditemokake ing proposal anyar iki. Mung kanggo menehi conto cilik, kita bisa menehi saran manawa nggunakake alat iki lan ing Windows 7 (utawa ing versi sistem operasi Microsoft liyane) sampeyan bakal bisa duwe:

  • Ngatur macem-macem tab kanthi terminal prentah.
  • Gunakake menu kontekstual ing area terminal iki.
  • Salin lan tempel lokasi tartamtu saka njaba menyang area terminal anyar iki.
  • Nangani kabeh printah kanthi macem-macem jinis font.

CMder 02

Kita mung nyritakake papat fitur sing bisa ditindakake wiwit saiki, ana akeh liyane sing bakal sampeyan temokake nalika nggunakake aplikasi iki; Potensi "CMDer" pancen nyengsemake, sanajan sampeyan nggatekake lambang sing ana ing sisih tengen ngisor jendhela. Ing kana ana sawetara sing bakal mbantu sampeyan:

  • Tinjau kabeh sejarah.
  • Mbusak riwayat iki.
  • Telusuri ing antarane tab liyane sing digawe ing «CMDer».
  • Bukak konfigurasi aplikasi iki.

CMder 03

Fitur pungkasan iki bisa dadi salah siji sing paling lengkap kanggo ditinjau, amarga yen dipilih bakal muncul jendela pop-up kanthi fungsi sing kudu disesuaikan. Contone, saka kene, sampeyan duwe kemungkinan kanggo ngowahi ukuran fonts, tampilan jendhela terminal perintah kabeh, warna jendela lan teks uga transparansi ing sawetara ciri liyane.

Yen sampeyan mikir babagan migrasi menyang Windows 10 ing wektu tartamtu lan pengin siyap apa sing bakal ana ing CMD anyar, disaranake sampeyan instal lan kerja karo "CMDer" supaya sampeyan bisa miwiti adaptasi menyang saben sing anyar fungsi; Sampeyan bisa nggunakake aplikasi kanthi gratis, sanajan pangembang nyaranake sampeyan menehi sumbangan kanggo ngrampungake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   victor ngandika

    Aku wis ndeleng manawa ing sawetara program Mac, bisa nulis bebarengan ing sawetara panel, kapan program iki ngidini?
    Aku wis dadi informasi lan aku ora nemokake babagan iki

bool (bener)