Windows pengin AirDrop dhewe ing antarane iOS lan PC

  MacBook Pro
Apple ngerti cara supaya kabeh piranti tetep larik kanthi cara sing brutal. Kita sing kerja bareng iOS, macOS lan watchOS sekaligus ngerti. Nanging, ana masalah nalika tautan rusak, contone, transfer informasi antarane iPhone lan PC Windows.
Sejatine kita duwe akeh aplikasi kanggo PC (akeh asale mula) sing nggampangake tugas lan ngidini kita lali karo iTunes nanging ... Kepiye yen Microsoft ngeculake aplikasi? Yaiku sing dienggo ing Redmond, lan Windows iku bisa duwe AirDrop dhewe.

  Apple
Jebule perusahaan Redmond fokus kanggo nggawe aplikasi iOS lan Windows dadi luwih kompatibel, saiki dheweke pancen wis dikalahake sajrone lanskap ponsel sing cerdas. Mangkene, miturut informasi sing kasedhiya ing situs web Aggiornamienti Lumia, Microsoft wis duwe aplikasi kanggo iOS lan Windows 10 sing bakal ngidini kita ngirim foto kanthi cepet lan gampang saka iPhone menyang PC. Aplikasi sing sejatine ora bisa dingerteni amarga durung suwe sadurunge, amarga PC lan iPhone durung nate dadi saingan nyata, kerja bareng bisa nambah pengalaman panganggo kanthi cara sing nyenengake.
Kanggo nggunakake aplikasi, kita mung butuh ponsel lan PC sing gegandhengan karo jaringan WiFi sing padha, mula kita nganggep iki minangka sistem sing meh padha karo sing wis ditawakake Apple ing antarane perangkat keras sing diarani AirDrop. Cekakipun, kabeh sing nggampangake tugas kanggo pangguna iOS lan mesthine supaya adoh saka OneDrive (sistem panyimpenan awan sing cukup efisien, jarene) sing kayane ora bisa ngyakinake akeh pangguna. Sanalika aplikasi iki kanggo Windows, sing isih durung tanggal peluncuran, kasedhiya, ing iPhone News, kita bakal menehi analisis lan tutorial panggunaan, dadi tetep larang karo warta.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)