Wingi sawetara game lan aksesoris saiki kanggo Nintendo Switch

Ana sithik banget kanggo nemokake konsol Nintendo anyar, yaiku Switch. Ing wektu iki, macem-macem warta wis bocor ing jaringan lan sajrone jam pungkasan warta ora mandheg tekan, saiki sawetara aksesoris wis bocor kanggo konsol anyar iki kanggo diwenehi sawetara jam.

Nintendo Switch bakal nambah sawetara aksesoris resmi nalika ditampilake lan uga aksesoris game legendaris kaya Zelda. Sawise mlumpat, kita bakal menehi gambar sing wis disaring ing net sawetara aksesoris iki sing bakal kita tingali ing sawetara jam kanthi resmi.

Sawetara aksesoris sing bocor:

Ing kasus iki, nyaring saka akun tpiksel Pixelpar, ing kono nuduhake aksesoris kayata dermaga pengisian daya lan liya-liyane:

Kita bisa ndeleng tas kanggo ngeterake console sing bisa uga nambah kertu lan game, macem-macem kontrol jinis retro utawa dermaga pengisian daya ing tweet ndhuwur. Sejatine kabeh iki bakal ditampilake ing wektu sing cendhak, nanging ora bisa nyegah bocor loro judhul sing bakal diluncurake bebarengan karo konsol anyar, uga sawetara aksesoris. Ing jalur iki, kita wis pengin ndeleng konsol sing ditampilake kanthi resmi lan nnegara-negara sing bakal didol, regane padha lan rega aksesoris kasebut dikonfirmasi kanthi resmi. Kurang ilang.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.