Kabeh iki wis ditampilake dening Nintendo ing konferensi E3

E3 nilar kita, pancen cekak nanging kuat, nanging kita ora bakal pamitan tanpa ngandhani kabeh kabar yen Jepang ing Jepang wis nilar kita ... bener? Mula saka iku kita bakal nggawe ringkesan sethithik saka apa sing ditawakake nalika wengi ing acara online, ing kana katon kenalan lawas, lan liyane sing ora. Tanpa mangu-mangu, Nintendo Switch minangka protagonis utama acara iki.

Diwiwiti saka asumsi yen Spotlight Nintendo (minangka acara Nintendo ing E3 diarani) pancen apik banget, Kita ora bisa nglirwakake karya gedhe sing ditindakake perusahaan Jepang ing sawetara wulan pungkasan, senadyan kasunyatan manawa game cilik ing Switch ngatasi kemajuane.

Metroid Prime 4 ... akeh intrik

Kita miwiti karo klasik tanpa paralel, Metroid bali menyang Nintendo, teka karo Switch kanthi trailer sing nyenengake sing mung ana papat sing katon lan jeneng game, dadi jelas yen lagi dikembangake lan bakal tekan taun 2018 ... Nanging kenapa kurang informasi?

Pokemon Tournament DX kanggo Nintendo Switch

Kita dielingake yen bakal ana Pokémon ing Nintendo Switch, lan tegese perusahaan Jepang ora bakal ngati-ati supaya ora njupuk kauntungan saka angsa sing nyelehake endhog emas. Game kasebut Bakal tekan console ing 22 September lan janji bakal dadi RPG sing khas kanthi faktor penting ing babagan perang.

Super Mario Odyssey diwiwiti maneh

Dolanan tiga dimensi Mario Uga bakal teka ing konsol tanggal 27 Oktober, luwih dhisik tinimbang sing diarep-arep lan njupuk kauntungan saka jaman klasik rilis anyar. Kita wis bisa ndeleng dinosaurus gedhe banget sing nggawe kita kaget, lan ora ana gandhengane karo tema sing lagi ngancani Mario sing apik. Nanging, lelungan ing antarane dimensi lan ketoke uga ing wektu bakal duwe draf sing luwih penting tinimbang sing bisa kita bayangake. Sejatine kita pungkasane bisa ndeleng game kanthi paling apik, yaiku kaya apa game kasebut urutane critane game nyata, lan kabeh bisa sampeyan ngarepake, jinis Super Mario 64 sing wis direnovasi kanthi bener. Yen duwe sesuatu sing jelas, kita ora bakal nyimpen Peach kanthi permanen.

Liga Rocket teka ing Nintendo Switch

Kita pancen ora duwe masalah babagan iki video game sing nyebabake sensasi ing saben platform sing teka. Tanpa mangu-mangu, Nintendo Switch bisa dadi kanca sing sampurna Liga Rocket, lan kepiye cara liya, duwe obyek lan kendaraan eksklusif sing bakal menehi referensi babagan alam semesta Nintendo. Fitur portebel bakal menehi makna anyar kanggo Liga Rocket, Apa sing ora dingerteni babagan iki bakal bisa digunakake, sanajan kasunyatane mesthekake antar-platform (Contone, sampeyan bisa nglawan pangguna PC utawa PS4). Kita mbayangake yen mode online ora bakal diwatesi mung kanggo pangguna Nintendo Switch. Tanpa mangu-mangu, kita kudu menehi kapercayan sing penting. Bakal mlebu musim salju taun iki 2017, kita mbayangake yen ing Natal.

Xenoblade BABAD 2

Sepisan maneh RPG sing menarik banget sing teka ing platform Nintendo. Ing kasus iki, dheweke durung nggawe tampilan grafis sing luar biasa, sing bakal diarepake saka kekuwatan console, singkatan. Nanging, jagad sing apik banget ndadekake kita kepincut. Bakal dadi masalah ngenteni indikasi liyane, sanajan dheweke nggawe panganan pembuka kanggo pertempuran adhedhasar giliran lan tumindak cepet sing cepet. Dheweke ora nyedhiyakake tanggal rilis apa wae ngluwihi mangsa 2017, mula kita mundur nalika isih ana ing pembangunan.

Presentasi liyane saka Spotlight Nintendo

  • Prajurit Lambang Api: Cuplikan liyane sing misterius banget, diumumake musim gugur 2017
  • Yoshi: Ing pembangunan (2018)
  • Kirby: Ing pembangunan (2018)
  • Metroid Samus Bali: Kanggo Nintendo 3DS tanggal 15 September

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.