Wolder ngembangake kisaran WIAM kanthi papat model, ing endi WIAM # 65 Lite menonjol

WIAM Wolder

Kita isih nerusake cuplikan presentasi Wolder esuk iki, lan perusahaan Spanyol ora pengin ninggalake kabeh ing Virtual Reality lan tablet, iki bakal cukup kuat ing babagan pasar kanggo smartphone ing kisaran medium, kaya ngono karo Yoigo lan Jazztel nawakake terminal kanggo pelanggan telpon. Nanging, Wolder duwe aset utamane ing pengecer, lan yaiku kanthi katalog piranti kanthi rega sing murah, angel nolak godaan kasebut. Dina iki dheweke nggedhekake kulawarga piranti tengah kanthi WIAM # 34, # 27 lan # 33, dadi sing paling apik kanggo pungkasan, WIAM # 65 kanthi rega lan fitur serangan jantung.

Kita bakal menehi review sithik babagan anyar sing wis ditampilake Wolder ing Madrid, papat piranti sing duwe Android 6.0 kanthi tujuan nganyari mengko lan ora bakal nggawe sampeyan ora preduli.

WIAM # 65 Lite - Pimpinan utama kulawarga Wolder sing anyar

WIAM 65 LIGA

Piranti anyar Wolder ora ngganti apa-apa lan meh kabeh diganti. Tegese, iki minangka ahli warise langsung menyang WIAM # 65, piranti sing kanthi lengkap mlebu pasar phablet karo desain apik banget, diiringi bahan sing apik. Penerimaan umum sing apik wis nggawe merek nggawe langkah sing jelas, saiki WIAM # 65 Lite, versi sing luwih apik kanggo piranti sing padha sing wis narik kawigaten. Kanthi cara iki, kita bakal nemokake konstruksi aluminium, kanthi sasis unibody, mula kita ora bakal bisa nyopot batere, nanging bakal bisa awet.

Piranti iki bakal duwe prosesor MediaTek 6735P kanthi konsumsi batere sing cukup sithik, strategi sing cukup cocog kanggo merek Spanyol ing pasar tablet. Kanggo mindhah Panjenengan Layar layar 5 kanthi resolusi HD, fitur RAM 2GB, cukup kanggo ngrampungake aplikasi saiki.

WIAM

Minangka memori internal, kita bakal duwe 16GB panyimpenan, bisa diupgrade liwat kertu microSD. Saliyane, kita bakal duwe Kamera mburi 13 MP lan kamera ngarep 8MP kanggo njupuk selfie sing sampurna, luwih saka cukup saben dina, luwih-luwih yen kita kudu mbayar biaya mung € 159. Saliyane, rega kasebut dudu faktor sing bisa ditemtokake nalika bisa seneng teknologi kayata maca driji sing mbukak kunci piranti sampeyan ing 0,3 detik, hak istimewa sing pengin disedhiyakake dening Wolder kanggo kabeh wong.

Kita wis nate tekan jajaran anyar Wolder lan kasunyatane gerakane apik banget, kanthi desain terus-terusan, nanging ora bakal nggawe wong ora preduli, amarga padha karo piranti gedhe kayata HTC One.

WIAM # 34 - Sensor bekas driji lan NFC kanggo kabeh wong

wolder-wiam-cover

Sapa sing ujar manawa teknologi maca sidik jari lan NFC larang? Wolder ora pengin maneh nyedhiyakake rong fitur utama iki kanggo kabeh pangguna ing piranti 5-inci kanthi resolusi HD sing regane larang banget mung € 149,90 (didol wiwit dina iki).

Sawise maneh kanthi kualitas apik, WIAM # 34 duwe mburi aluminium lan rong rentang warna sing cukup apik, kaya sing wis dideleng ing foto kasebut. Nanging, sing penting yaiku kinerja, kanggo iki sampeyan bakal nggunakake prosesor Mediatek 6737 mid-range lan 2GB RAM, diiringi panyimpenan flash 16GB. Gabungan polikarbonat lan aluminium wis nggayuh bobot 142 gram sing bisa ditindakake sanajan limang inci. Ing bagean Photographic, bakal duwe kamera mburi 13MP lan kamera ngarep 8MP.

WIAM # 27 lan # 33 - Piranti input Wolder

wiam-33-srigala

Perusahaan Spanyol uga pengin saingan ing piranti input, jinis produk kasebut kanthi rega regane murah lan bisa nyukupi kebutuhan sing paling murah. Kanggo iki, saiki diwenehi loro model kanthi ukuran sing beda-beda.

  • WIAM # 27
    • 5 Inci ing resolusi HD
    • Konektivitas 4G
    • Prosesor MediaTek menengah
    • Kamera mburi 13 MP
    • Regane: € 99,90

wim-27

  • WIAM # 33
    • 5,5 inci kanthi resolusi HD
    • Kisaran warna Laser Pink lan Pro Grey
    • Kamera mburi 13 MP
    • Memori internal: 16GB
    • Regane: € 129,90

Kabeh nganggo Android 6.0 lan app Tombol Daya

wolder-android

Ora gampang golek piranti jarak menengah karo Android 6.0, nanging kita bisa nyoba papat piranti anyar saka Wolder ing ruang pamer, kanthi lapisan kustomisasi sing cukup entheng sing bisa digunakake. Saliyane, dheweke wis fokus nganyari Tombol Daya, aplikasi konten Premium anyar sing bisa sampeyan gunakake kanthi gratis mung kanggo dadi pelanggan Wolder, ing endi kita bakal nemokake langganan gratis kanggo Panda Mobile Security utawa Videona (spesialis teknologi VR) lan liya-liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Raquel ngandika

    Iki dudu merek stiker liyane? Kanggo nglampahi dhuwit kasebut ing produk sing aku ora ngerti apa sejatine digawe ing Spanyol, aku wis tuku ing China luwih murah, Blackview R6 luwih apik tinimbang sing luwih murah

    1.    Miguel Hernandez ngandika

      Halo Rachel.

      Mesthi wae ora pabrik ing Spanyol. Ora ana merek ponsel sing diproduksi ing Spanyol.

      regards

bool (bener)