Lelungan kanthi sepi ing musim panas kanthi mobil nganggo kaca iki / nganggo kaca ngarep

Iki dadi saya umum nganggo a dashcam ing kendaraan kita. Nalika panguwasa ing Spanyol durung mutusake ngatur perkara iki, ing negara liya kayata Rusia utawa Amerika Serikat, dheweke wis dadi produk sing dituntut banget para supir. Ing prekara iki, kita pengin nuduhake salah sawijining dashcam sing paling menarik sing wis bisa dites nganti saiki.

Temokake karo mirror mirror mburi Wolfbox G840H-1 nganggo dashcam lan kamera mburi, kaca spion karo layar lan akeh fitur sing ditawakake. Tetep bareng karo kita lan bakal nuduhake apa produk khas sing narik kawigaten kalebu.

Minangka meh mesthi, ing Aktualidad Gadget kita mutusake ngiringi analisis jero iki kanthi video sing apik, mula aja nganti lali kesempatan kanggo langganan saluran kita YouTube Lan mesthi menehi komentar babagan video kasebut yen sampeyan duwe pitakon, kita bakal nanggapi kaya biasane, kanthi cepet. Dadi, sampeyan bisa mbantu supaya terus nganalisa nganalisa iki.

Desain lan bahan

Pangilon mburi Wolfbox G840H iki misuwur, soko luwih gedhe tinimbang rata-rata cermin sing saben dina kita deleng, lan iku layar 12 inci. Kaca spion mburi ngemot 34 x 1 x 7 sentimeter, mula bakal luwih gedhe tinimbang kaca spion sing ana ing mburi. Nduwe rega sing menarik banget ing Amazon, priksa.

Ing kasus iki, kita wis dipasang ing kaca mburi Peugeot 407 lan nutupi kabeh. Iki digawe saka kaca semi-reflektif, sing bakal ngidini kita ndeleng layar nalika pengin, utawa nggunakake kaca spion standar. Ing pojok ndhuwur, kita bakal nemokake sambungan sing bakal dibahas mengko, ing sisih ngisor tombol siji / mati tengah kanggo layar lan piranti sing lengkap, lan ing sisih mburi kamera utama sing bakal tumindak minangka dashcam, kanthi sistem sing ngidini kita nyetel arah rekaman.

Karakteristik teknis

Sistem iki dipasang prosesor ARMCortex A7 dual-core kanthi kekuatan 900 MHz, luwih saka cukup kanggo kinerja kaca spion Wolfbox sing nglakokake tugas tanpa ketinggalan lan urip kanthi cepet yen wiwit nyopir. Kita ora duwe, mesthi duwe kawruh babagan kapasitas RAM sing dipasang ing piranti kasebut. Minangka bagean, kita duwe kertu maca microSD, iki kalebu kapasitas 32 GB lan kaca spion bakal tanggung jawab nyimpen lan mbusak konten miturut konfigurasi sing wis ditemtokake.

  • Kamera ngarep: 5MP Sony IMX415 kanthi resolusi 2,5K
  • Kamera mburi: Resolusi FHD 2MP

Kita duwe antena GPS eksternal sing kalebu ing paket kasebut, uga kamera mburi kanthi resolusi 1080P sing duwe macem-macem dhukungan gumantung saka kabutuhan. Layar sing kanthi tactile, duwe resolusi FHD luwih saka cukup kanggo kinerja tugas saben dinane. Kanggo bagean, kita duwe G-Sensor sing bakal nggawe rekaman nalika ndeteksi kacilakan, uga ngawasi parkir Yen kita nyetel menyang sumber daya permanen sing ngidini, bakal gumantung karo jinis instalasi sing saiki ditindakake.

Instalasi lan antena GPS

Instalasi bakal dadi luwih gampang tinimbang sing bisa kita bayangake. Kanggo pangilon mburi, cukup diatur karo sawetara mesin cuci karet sing ana ing kothak kaca spion banjur bisa disetel kanthi sampurna. Saiki tutul kabel, kita wiwiti karo miniUSB, sing nyaranake liwat area kendaraan sing bener, Kita mung ngenalake kabel saka ndhuwur, didhelikake ing headliner, yen cocog (aku nyaranake nonton video utawa maca pandhuan ing paket kasebut) menyang salah sawijining lampu mobil.

Saiki kita entuk antena GPS, Iki disambungake liwat port liyane kanggo tujuan iki. Antena duwe pita 3M, mula luwih becik aku dipasang ing kaca ngarep kanggo asil sing paling apik.

Pungkasane kamera mburi, kabel 6 meter kalebu sing bakal cukup ing meh kabeh kasus. Kita masang kabel liwat kain pelapis nganti tekan mburi. Kita ngliwati kabel liwat bolongan lampu plat lan lem kamera mburi ing area tengah bumper ing piring lisine dhewe tanpa nutupi. Saiki muter sambungake kabel abang menyang kabel sing padha sing nyedhiyakake tenaga menyang lampu "mbalikke", kanthi cara iki kamera bakal ngaktifake garis parkir. Kurang saka rong jam sampeyan kudu ngrampungake instalasi lengkap. Kanthi langkah-langkah kasebut pungkasane bakal diinstal sistem.

Sistem rekaman lan parkir Dashcam

Dashcam bakal nindakake rekaman loop gumantung saka setelan, kita bisa nyetel bagean antarane 1 nganti 5 menit. Kita duwe teknologi WDR sing ngindhari kontras karo lampu wengi kanggo njaga rekaman sing jelas. Kanthi duwe Sensor G, rekaman bakal disimpen lan diblokir nalika ndeteksi gerakan tiba-tiba, padha uga bisa ditindakake yen kita nggawe "tutul kaping pindho" ing layar.

Yen kita wis nyambungake kabel abang menyang arus lampu sing mbalikke, nalika ngenalake "R", dheweke bakal katon garis sepindah parkir ing kaca spion, sing luwih dhisik kudu kita kalibrasi kanthi manual (kanthi nutul layar) saengga nawakake asil sing bisa dipercaya. Kabeh wektu kita bakal bisa milih kanggo ndeleng kamera mburi utawa ngarep ing layar, uga sesambungan karo padhang kanthi nggeser ing sisih kiwa kaca pangilon.

Minangka GPS, Yen kita wis nginstal kanthi bener, bakal menehi koordinat saka papan sing nggawe rekaman uga bakal nuduhake kacepetan sing pas kanthi nyata ing sisih kiwa ngisor kaca ngarep. Sistem iki wis apik ing tes. Rekaman wengi uga luwih disenengi, tanpa ana masalah.

Pendapat editor

Ing tes, kamera wis bisa ditampilake kanthi apik. Iki duwe mikropon internal, mula kita bakal bisa ngatur manawa swara kasebut direkam utawa ora, kanthi cara sing padha kaya ing setelan, kita bakal bisa milih Spanyol dadi basa. Yen kita wis rampung instalasi kanthi cukup, kasunyatane kita entuk asil sing luar biasa lan aku nemokake sistem keamanan sing paling apik kanthi rega paling apik sing bisa dipasang kanggo lelungan musim panas iki. Regane ing Amazon yaiku 169 euro, sanajan asring diskon akeh udakara 15 euro.

G840H
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
169
  • 80%

  • G840H
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Layar
    Penerbit: 90%
  • Kinerja
    Penerbit: 80%
  • Kamera
    Penerbit: 90%
  • GPS
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 85%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 85%

Keuntungan lan kontra

Pros

  • Kalebu kabeh kanggo instalasi
  • Bisa lancar lan cepet
  • Rega

Contra

  • Sawetara liyane cemlorot kanggo njobo ruangan
  • Bisa uga amba banget kanggo mobil kompak

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Luis ngandika

    Halo Aku kasengsem ing kaca mburi wolfbox G840H. Aku pengin nggunakake kamera mburi kanggo nonton anak-anake ing kursi mburi. Apa sampeyan mikir aku bisa nguntungake? Aku ngomong iki kanthi nyelehake kamera lan flip kamera (katon regane mudhun). Matur nuwun