Xplora X5 Main smartwatch kanggo bocah cilik

Teknologi seluler lan cerdas, apa smartphone utawa jinis piranti sing gegandhengan, minangka anggota kulawarga paling enom sing duwe hubungan wiwit didegake, nanging isih ana seri piranti kayata wearables sing nawakake fungsi sing menarik ing aspek iki, sing bisa uga kita tambah penting.

Ayo goleki carane X5 Play iki bisa menehi kontribusi kanggo menehi kamardikan lan keamanan bocah cilik ing omah, lan kepiye cara nggunakake fungsi ing saben dinane.

Kaya pirang-pirang acara liyane, kita wis mutusake ngiringi analisis video sing jero ing saluran YouTube sing bakal diwulangake supaya ora kothak supaya sampeyan bisa mriksa isi kothak lan sepira kerepe piranti, uga tutorial cilik sing bakal nuduhake sampeyan carane ngatur Xplora X5 Play supaya siyap nalika sampeyan menehi kanggo bocah cilik ing omah. Luangake kesempatan kanggo langganan saluran lan menehi pitakon ing kothak komentar.

Bahan lan desain

Minangka produk sing dirancang kanggo bocah lanang lan wadon, kita nemokake plastik karet minangka fitur utama. Iki bakal dadi apik amarga rong sebab, sing pertama yaiku kanggo nyegah bocah cilik sing lara, kanthi cara sing padha kanggo nggawe produk sing resisten. Intine, piranti kasebut ditawakake kanthi warna ireng, sanajan kita bisa milih potongan sing ana ing antarane warna biru, jambon lan ireng, uga rincian cilik liyane ing tali silikon sing dicakup lan gampang diganti.

  • Ukuran: X x 48,5 45 15 mm
  • Bobot: 54 gram
  • Werna: Ireng, jambon lan biru

Ringan banget kanggo bayi kanthi bobote mung 54 gram, sanajan ukuran kothak lan ukuran umume katon gedhe. Kita uga duwe sertifikasi IP68 sing bakal njamin bisa nyelehake, nyemprotake lan liya-liyane tanpa wedi nyuwil. Temenan, Xplora lan garansi ora ngatasi kerusakan banyu, sanajan iki ora bakal dadi masalah.

Karakteristik teknis lan otonomi

Ing jam penasaran iki prosesor ndhelikake Qualcomm 8909W khusus kanggo pakean, nganggo versi khusus saka Android lan karo kemungkinan ngakses jaringan 4G lan 3G matur nuwun kanggo slot kertu SIM sing ana ing piranti. Ing njero omah kasebut nduweni kapasitas panyimpenan 4GB, Sanajan ora duwe data tartamtu babagan RAM, kita mbayangake kinerja fungsine sing bakal kasedhiya udakara 1GB. Ing babagan iki, kita ora nate keluhan, kaya sing wis dideleng ing video kasebut.

  • Ukuran layar: 1,4 inci
  • Resolusi tampilan: 240 x 240 piksel
  • Kamera 2MP terintegrasi

Kanggo batere, kita duwe 800 mAh gunggunge sing bakal nggunakake dina standar yen kita ngaktifake fungsi dhasar. Nanging, kanthi piranti ing mode siyap, kita bakal bisa nggunakake telung dina miturut tes.

Komunikasi lan lokalisasi

Jam kasebut nduweni sistem GPS terintegrasi sing didhukung konektivitas data seluler, kanggo iki lan nggunakake aplikasi kanggo Android lan iOS. Lokasi bocah kasebut bakal dituduhake kanthi nyata, lan kita uga bisa nemtokake «Area Aman», sawetara area sing dipersonalisasi sing bakal ngetokake kabar nalika pangguna mlebu utawa ninggalake.

Bagean iki langsung nyambung karo komunikasi, kaya sing wis kita gunakake, jam iki pancen independen lan yen kita nemtokake kertu SIM Sapa wae sing duwe sinkronisasi data lan telpon bakal ngidini kita ngubungi bocah cilik kanthi cara sing gampang lan aman. Kita bisa nambah maksimal 50 kontak resmi sing bisa komunikasi liwat telpon liwat layar tutul. Temenan, kita uga bisa maca pesen teks lan emoji khusus ing X5 Play.

Aplikasi kasebut katon sukses banget, kinerja cukup cair lan integrasi kanthi bener ing sistem operasi sing beda, sanajan kita nemokake kinerja sing bisa uga luwih dhuwur ing iOS. Mesthine minangka salah sawijining alasan utama kanggo njupuk piranti kasebut, amarga iku pusat saraf sanajan jam mandhiri mandhiri.

Goplay: Gawe obah

Xplora kalebu ing generasi paling anyar nonton platform kegiatan sing diarani Goplay. Sistem cathetan lan kegiyatan iki dianugerahi ing Eropa, kanthi peringkat utamane amarga kolaborasi karo Sony PlayStation. Bocah-bocah cilik bakal bisa nantang tantangane lan mula entuk hadiah.

Iki bakal ngewangi dheweke, anggere kita mbantu proses kasebut lan dheweke bakal nampa inisiatif, kanggo nglawan wong sing ora aktif.

Sing paling apik yaiku jam tangan kalebu kamera 2MP, Iki bakal ngidini bocah njupuk foto sing menarik lan sampeyan, liwat remot kontrol, uga njupuk foto.

Kontrol wong tuwa duwe posisi dominan ing kabeh piranti lunak sing ana ing piranti kasebut lan iki penting banget. Jam tangan iki nyedhiyakake bocah cilik minangka pendekatan pertama babagan barang sing bisa dipakai, kanthi cara supaya kita ngawasi kegiatane kanthi ketat, bisa uga keamanan lan nalika nglawan gaya urip sing ora umum bocah, wabah penting ing jaman sing mbukak. Cetha manawa saka tanggal, X5 Play iki dipanggonke minangka produk sing menarik banget kanggo komuni, njupuk sawetara umur produk lan fitur sing ditawakake.

Saiki kita ngomong babagan sing penting, Play Xplora X5 bisa dituku ing situs web merek dhewe saka 169,99 euro, rega sing cukup moderat amarga fitur sing ditawakake.

X5 Dolanan
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
169
  • 80%

  • X5 Dolanan
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: 27 Maret 2021
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Layar
    Penerbit: 80%
  • Kinerja
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 85%

Pros

  • Bahan lan desain
  • Aplikasi Xplora apik banget
  • Uga dipikirake kanggo ngontrol wong tuwa

Contra

  • Ukurane rada kasar
  • Ora gampang disiyapake
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.