Xbox One dianyari lan saiki kalebu Cortana

Poster-Logo-Xbox

Microsoft terus ngupayakake integrasi ing antarane sistem operasi, Cortana wis kasedhiya ing umume, lan saiki wis entuk varian Windows sing mbukak Xbox One. Iki ora mung anyar, nanging iki kalebu salah sawijining sing paling relevan, lan yaiku Asisten virtual Microsoft saiki kasedhiya ing sistem hiburan sing paling populer ing perusahaan Redmond. Cetha manawa ora bakal duwe utilitas sing padha karo Windows 10, nanging iki bakal dadi push menarik nalika ngowahi Xbox One dadi pusat multimedia total kanggo omah kita.

Kita terus nglaporake, lan versi anyar saka sistem operasi Xbox One kalebu integrasi sing luwih apik karo aplikasi tartamtu sing mbukak ing level desktop ing Windows 10. Pangguna Xbox One bakal bisa ngoptimalake Cortana liwat tim Kinect, sing sampeyan ngerti kalebu sensor mikro lan gerakan. Minangka kanggo antarmuka panganggo Cortana ing Xbox One, pancen padha karo Windows 10, meh ora ana fitur anyar sing ngluwihi gaya font lan stilisasi.

Ing babagan integrasi karo Windows 10, kita laporake Xbox Store lan Windows Store bakal miwiti prosedur konvergensi. Dadi Xbox One saya cedhak lan nyedhaki versi Windows 10 sing lengkap lan stabil, utawa paling ora ana sing cedhak. Aplikasi Xbox kanggo PC uga wis dianyari, saéngga pemain Windows 10 katon ing dhaptar kanca sing uga main ing Xbox. Saiki, iki warta lengkap babagan update Xbox One paling anyar, lan kita ora ngarep-arep nganyari anyar nganti pertengahan Agustus.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.