XboX Siji X kanthi rega 189,95 euro. Iki minangka rencana ganti jeneng sing ditawakake GAME

Tindakake musim panas, preinan, nyuda dina, bocah-bocah sing ora sekolah ... wektu iki cocog yen sampeyan rencana nganyari maneh console lawas sampeyan kanthi fitur sing luwih akeh. Wong lanang ing GAME ngerti, dheweke pancen khusus, lan wis ngluncurake rencana sing bisa digunakake kanggo ngirim konsol lawas, entuk Xbox One X mung udakara 189,95 euro.

GAME nawakake 1 TB Xbox One X mung kanggo 189,95 yen ngirim 4 TB PS1 SLIM + kontrol Dual Shock 4. Temenan konsol lan kontroler kudu tumata kanthi sampurna. Yen duwe 4 GB PS500 SLIM, Xbox One S utawa Nintendo Switch, kita uga bisa nggunakake rencana nganyari maneh iki, sanajan regane beda.

Rega biasane Xbox One X yaiku 499 euro, saengga kita bisa ngirit luwih saka 300 euro ing kasus sing paling apik, yen sampeyan ora duwe kapercayan sing wuta karo pabrikan Sony, kapercayan manawa pangguna wiwit ilang ndeleng sloppiness sing dituduhake dening perusahaan kasebut nalika teka kanggo nawakake fungsi lintas-game karo platform liyane, Fortnite minangka conto paling anyar sing menehi omongan paling akeh.

GAME gawe anyar rencana kanggo entuk Xbox One X:

  • Ngirim PlayStation 4 Slim 1 TB + Dual Shock 4, Xbox One X tetep kasedhiya 189,95 €.
  • Ngirim PlayStation 4 Slim 500Gb + Dual Shock 4 Xbox One X isih ana 214,95 € kanggo Xbox One X.
  • Ngirim Xbox One S 1Tb + Xbox Controller, Xbox One X tetep ana 264,95 €.
  • Ngirim Nintendo Switch + 2 Joy Con, Xbox One X isih ana 194,95 €.

Promosi diwiwiti wingi, diwatesi nganti 1.000 units lan dipungkasi tanggal 1 Juli. Yen sampeyan mikir nganyari konsol lawas utawa wis kesel karo Nintendo Switch, sampeyan bisa mampir sawetara toko kanggo ngevaluasi kondhisi sampeyan, sawijining penilaian sing uga bakal ditambah yen ngirim game sing sampeyan duweni.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.